Joakim Muschött

Skogstokig

Joakim Muschött

Skogstokig

Skriv en recension
I elva berättelser skildras människans strävan att behålla makten över sig själv i en krävande omvärld. Då och då skymtar även offerskapet till. En roll vi ibland omedvetet väljer för att slippa det ansvar vi alla behöver ta över våra liv.

179.00 kr

58 i lager

En nydumpad och arbetslös kille i 25-årsåldern tröstar sig själv genom att köpa en vespa. Men säljaren har även ett annat fordon och en mycket speciell resa i åtanke för den unge mannen.

Via Facebook får Axel reda på att han har blivit farfar. Mitt i uppståndelsen rullas en bister verklighet upp som kommer att förändra hans liv. Och många andras.

Efter en infekterad vårdnadstvist paddlar en livstrött historielärare kanot i den argentinska vildmarken. Färden i forsarna tar en oväntad vändning och snart bestämmer han sig för hur han ska möta döden.

I elva berättelser skildras människans strävan att behålla makten över sig själv i en krävande omvärld. Då och då skymtar även offerskapet till. En roll vi ibland omedvetet väljer för att slippa det ansvar vi alla behöver ta över våra liv.

Sedan 2003 har Joakim Muschött ägnat sitt liv åt att utveckla andra människor. Han har blivit utsedd till en av Sveriges bästa coacher och även varit engagerad i Mansjouren. Med tidigare verk som Dikter som går att läsa, Mera mod bejaka din rädsla och våga mer, romanerna Turisterna och Femklövern samt flera artiklar om mod, uppvisar Muschött många kvalitéer. Nu debuterar han som novellförfattare med Skogstokig.

Författare: Joakim Muschött
ISBN: 9789180734370
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Skogstokig
Antal sidor:

151

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.21 kg

2 recensioner av Skogstokig

 1. Evelina Forsberg

  En fin och stark bok med 11 olika berättelser. Lagom långa. Budskap, kärlek, känslor. Min favorit blev ändå Anklagelsen.Berättelsen berörde mig. Den var stark och fin. Boken får 5 🌿🌿🌿🌿🌿 av 5 🌿🌿🌿🌿🌿

 2. Lisa-Marie Andersson

  En novellsamling som lämnar avtryck i hjärnan.
  Redan första berättelsen griper tag i hjärtat och man känner varje ord. Det gör ont på alla tänkbara sätt.
  Och det är lite återkommande i flera av novellerna, dom känns, gör avtryck, skapar eftertanke.
  Dom skapar funderingar och frågor, hur skulle man själv reagera, agera och fungera i dom olika situationerna, hur bemöter jag mina egna tankar gentemot mot själv och andras dumheter? Det är verkligen spännande när en bok får en att fundera lite mer på djupet av sig själv och sina medmänniskor.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.