Lucy Cajliden

Det du önskar ska du få

Lucy Cajliden

Det du önskar ska du få

Skriv en recension
Nina vill ha jobbet som chefredaktör. Erik längtar efter barn. Oscar vill bara att hans älskade systerdotter ska få fortsätta leva. De känner inte varandra,...

179.00 kr

742 i lager

Nina vill ha jobbet som chefredaktör. Erik längtar efter barn. Oscar vill bara att hans älskade systerdotter ska få fortsätta leva. De känner inte varandra, men snart kommer deras liv och öden vävas samman på ett obegripligt och grymt sätt. En sak har de dock gemensamt de har alla ägt samma lyckopeng, ett europeiskt mynt från Belgien, anno 1999. Alla har de hållit i pengen och önskat det de så innerligt vill ha och snart visar det sig att: Det du önskar ska du få!

 

Författare: Lucy Cajliden

 

Författare: Lucy Cajliden
ISBN: 9789180733366
Bandtyp:

Danskt band


Provläsning: Det du önskar ska du få
Antal sidor:

344

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.428 kg

4 recensioner av Det du önskar ska du få

 1. Chanette andersson

  Boken är uppdelad i delar. Där varje del handlar om en person & dess liv. Väldigt väl beskrivet i känslor & personligheter så man både kommer in i det & känner med.
                                  *🪙*
  En riktigt spännande story där önskningar, händelser & tro sker. Hur olika människors liv till slut vävs samman. En bra spännings-roman detta.
                                  *🪙*
  Nåt som slog mig var att oj vad denna boken skulle varit bra som film.

 2. Hannah

  Välskriven bok som innehåller både skratt, romantik, spänning och en och annan tår. Lämnar efter sig en känsla av tacksamhet för livet. Hade varit fantastisk som film

 3. Evelina

  Vilken otroligt vacker bok. Olika människoöden kopplas ihop på olika sätt. En ung kvinna som precis fött sitt första barn dör . En annan kvinna är döende och väntar på ett nytt hjärta. En man längtar varje dag efter ett barn. En lyckopeng kommer att få oväntade konsekvenser för bokens inblandade. Samtidigt som den är vacker och spännande så är den sorglig.

 4. ÅsaC

  En välskriven och bra roman som flätar samman sorg, kärlek, spänning och mystik. I boken får man följa några personer vars livsöden knyts samman genom ett kraftfullt mynt på ett lite annorlunda och spännande sätt. Ser fram emot en fortsättning.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180733366 Kategorier: , Taggar: