Ari Tryggvason

Kärlkramp : en berättelse baserad på verkliga händelser i framtiden

Ari Tryggvason

Kärlkramp : en berättelse baserad på verkliga händelser i framtiden

Theo och Alice lever ett vanligt familjeliv med två barn i en nära framtid där trygghet går före frihet. Ingen av dem har anledning att ifrågasätta rådande samhällsordning. Men när Theos bäste vän väljer att försvinna ställs allt på ända. Efter att polisen besöker Theo på jobbet får han sparken. Polisen söker även igenom Theos och Alices hem. Kan Alice lita på Theo? Vägen framåt är en mödosam resa för dem båda - fast på olika sätt.

189.00 kr

810 i lager

Theo fingrade på tingesten Agnes hade kommit med. Det här var en modell han aldrig sett förut. Den var mycket mindre. Propellern var avsliten, men den försökte ändå snurra på det lilla som var kvar. En liten kameralins stirrade honom i ögonen. Plötsligt förstod han vad de ovanliga svarta småfåglarna var som han inte hade sett tidigare. Han tittade ut i trädgården. Där var fullt av dem. När han äntligen förstod innebörden var hans omedelbara reaktion att ställa sig upp. Han sträckte ut handen för att ta tag i Agnes. De skulle rusa in och gömma sig. Ta sin packning och ge sig iväg så fort de djävulska otygen försvunnit. Men i nästa ögonblick insåg han att det var helt lönlöst. De hade redan upptäckt honom. De skulle inte försvinna …

Theo och Alice lever ett vanligt familjeliv med två barn i en nära framtid där trygghet går före frihet. Ingen av dem har anledning att ifrågasätta rådande samhällsordning. Men när Theos bäste vän väljer att försvinna ställs allt på ända. Efter att polisen besöker Theo på jobbet får han sparken. Polisen söker även igenom Theos och Alices hem. Kan Alice lita på Theo? Vägen framåt är en mödosam resa för dem båda – fast på olika sätt.

Ari Tryggvason är född i Uppsala men uppvuxen i Västervik. Han återvände till Uppsala efter gymnasiet och disputerade så småningom vid Uppsala universitet. Efter några år utomlands är han tillbaka vid Uppsala universitet och Institutionen för geovetenskaper. Utöver undervisning ägnar han sig åt forskning, bl.a. om vulkaners djupa innandömen. Vid sidan om författandet av vetenskapliga artiklar har skrivande med friare ramar alltid varit ett intresse.
Kärlkramp är hans debutroman.

 

Författare: Ari Tryggvason
ISBN: 9789180734738
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Kärlkramp
Antal sidor:

290

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.387 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kärlkramp : en berättelse baserad på verkliga händelser i framtiden”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.