Ida Boëthius

Vägen till dig

Ida Boëthius

Vägen till dig

Han är fast i ett inre kaos och fylld utav hat. Drogerna bedövar hans känslor, får honom att domna av och släppa allt, och för ett...

169.00 kr

55 i lager

Han är fast i ett inre kaos och fylld utav hat. Drogerna bedövar hans känslor, får honom att domna av och släppa allt, och för ett tag kan han sluta hata. Drogerna har ett fast grepp om hans själ, kan han slå sig fri?

Hon är fast i en roll hon inte valt för sig själv. Med en önskan om att bli accepterad för den hon är stirrar hon på personen som möter henne i spegelbilden. Förbannad på sig själv för att hon låter sig påverkas, vansinnig för att andra placerat henne i ett fack hon inte känner sig tillhöra. Kommer hon att orka stå upp mot alla hånfulla kommentarer?

I en kamp för att överleva och hitta sig själva tvingas de slåss mot sina demoner, de inre likväl som de yttre. I en värld där droger, våld och mobbning är deras vardag. Men när deras vägar möts får kampen en helt annan mening, är kärleken tillräckligt stark för att övervinna demonerna?

Det här är Ida Boëthius debutroman, inspirerad av verkliga händelser. En berättelse om mod, styrka och kärlek. Om kampen för att hitta sig själv och övervinna inre demoner likväl som de yttre.


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850648
Pressmaterial författarbild: Ida Boëthius   

Författare: Ida Boëthius
ISBN: 9789178850648
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

360

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

3 recensioner av Vägen till dig

 1. Bitte

  En gripande bok som berör och rör en till tårar. Den ligger i tiden då många far illa genom mobbing, kränkningar, utsattheter, våld och andra förhållanden som påverkar oss och formar personen att bli den vi blir. Den belyser hur sårbara vi är både som barn, tonåring, ung och vuxen.

 2. Rolf Andersson

  En BRA och väldigt känslosam bok. Ett litet konststycke att kunna sätta ord på känslor. En historia ur verkligheten som börjar mörkt och obehagligt men kanske ett svagt ljus i fjärran. Den berör. Borde läsas av många ,framförallt av skolpersonal.

 3. My Henriksson

  Det är tunga ämnen som berörs, såsom missbruk, våld och psykisk ohälsa. Men det är även en bok om villkorslös kärlek. En gripande bok som beskriver verkligheten vi lever i.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.