Lena Håkansson

Isfarmor

Lena Håkansson

Isfarmor

Det var en gång en ensam farmor. Hon bodde på en isig ö långt, långt norr ut. En gång i tiden var hon den duktigaste av sagoberättare och folk samlades runt henne för att lyssna. Hon visste nämligen att det fanns en kraft i den arktiska naturen och att den kunde delas genom berättelser, men plötsligt förändrades allt. Varför slutade människorna att lyssna? Hade hon tappat berättelsens kraft?

149.00 kr

451 i lager

Det var en gång en ensam farmor. Hon bodde på en isig ö långt, långt norr ut. En ö utan träd, där bara små och envisa växter trivdes. En gång i tiden, innan farmor flyttade till ön, var hon den duktigaste av sagoberättare och folk samlades runt henne för att lyssna. Hon visste nämligen att det fanns en kraft i den arktiska naturen och att den kunde delas genom berättelser, men plötsligt förändrades allt. Varför slutade människorna att lyssna? Hade hon tappat berättelsens kraft?

Nu stod farmor där, helt ensam med sagorna från naturen som inte mådde bra. Hon måste ställa allt till rätta igen, innan det är för sent.

När barnbarnen Lilli och Erik kommer till ön vänds farmors värld upp och ner, men det är något som hon ännu inte vet. Det är bara barnen som kan hjälpa henne att förstå att hon inte kan rädda naturen ensam.

Lena Håkansson är en geolog och författare som under de senaste t­jugo åren forskat och undervisat om glaciärer och klimat­förändringar i Arktis.

Författare: Lena Håkansson
ISBN: 9789180731669
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Isfarmor
Passar åldern: 9-12
Antal sidor:

104

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.270 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Isfarmor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.