Kukkamariia Valtola Sjöberg

Hennes vilda längtans blomma

Kukkamariia Valtola Sjöberg

Hennes vilda längtans blomma

Skriv en recension
ÅBO ANNO 1791 Elisabeth Lorentz är fast besluten att göra något med sitt liv, allt annat än att gifta sig med första bästa man som hennes föräldrar valt ut åt henne. Men när hon beger sig ut för att arbeta, förklädd till Sven, hamnar hon snart i onåd och inget går riktigt som hon tänkt sig.

179.00 kr

479 i lager

ÅBO ANNO 1791
Elisabeth Lorentz är fast besluten att göra något med sitt liv, allt annat än att gifta sig med första bästa man som hennes föräldrar valt ut åt henne. Men när hon beger sig ut för att arbeta, förklädd till Sven, hamnar hon snart i onåd och inget går riktigt som hon tänkt sig.

Jakob Wildes släkt har enkla rötter, hans farföräldrar var bönder och han har genom hårt arbete, sitt mod och ledarskap lyckats få en viktig position som sjökapten. Hans titel och rikedom gör honom till en måltavla för stadens ungmör och deras mammor som inget hellre vill än att gifta bort sina döttrar med honom. Men inte alla, ska det visa sig. Den enda kvinna Jakob Wilde är intresserad av verkar vara oåtkomlig, både för honom och alla andra i staden. Vem är hon egentligen, den egensinniga Elisabeth Lorentz?

I Åbo försiggår något i den undre världen som snart kommer hota både Elisabeths och Jakobs tillvaro. De hamnar mitt i stormens öga men samtidigt spirar också en vild längtan, en passion som måste övervinna allt! Kampen mot det onda och för kärleken sker under virvlande, dramatiska skeenden och hotar allt de håller kärt. Ska kärleken övervinna allt?

Hennes vilda längtans blomma är en kärleksfylld och spännande historisk roman som utspelar sig i 1700-talets Finland, fullt med stiliga sjökaptener, vackra kvinnor, bovar, bedövande passion och kärlek.

Författare: Kukkamariia Valtola Sjöberg

Författare: Kukkamariia Valtola Sjöberg
ISBN: 9789180734684
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Hennes vilda längtans blomma
Antal sidor:

240

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.276 kg

1 recension av Hennes vilda längtans blomma

  1. Peter Björkman

    En riktig bladvändare med lika delar romantik och kriminalgåta. Spännande och med en handling som bjuder på tempo och överraskningar. I botten en trivsam och underhållande bok som är mycket bra i sin genre.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Fler böcker av Kukkamariia Valtola Sjöberg

01 /
Arrow_pink
01 /
Arrow_pink