Mattias Olsson

Mokadji

Mattias Olsson

Mokadji

Skriv en recension
Sirius och Erik är på väg till Egypten på en efterlängtad resa. Plötsligt störtar flyget mitt ute i öknen och de verkar vara de enda som överlevt. De hittas medvetslösa i vrakmassorna av en mystisk man med oförklarliga krafter. De får veta att de hamnat i ökenriket i landet Mokadji, det enda riket som ännu inte drabbats av den onda härskarens mörker.

169.00 kr

993 i lager

Sirius och Erik är på väg till Egypten på en efterlängtad resa. Plötsligt störtar flyget mitt ute i öknen och de verkar vara de enda som överlevt. De hittas medvetslösa i vrakmassorna av en mystisk man med oförklarliga krafter. Han för dem med sig till en underlig plats där de vaknar upp fyllda med frågor. De får veta att de hamnat i ökenriket i landet Mokadji, det enda riket som ännu inte drabbats av den onda härskarens mörker. Men vem är mannen med de mystiska krafterna? Hur länge kommer de klara sig undan härskarens mörker? Kommer de någonsin komma hem igen? Och vad döljer sig egentligen bortom ökenrikets gränser?Provläsning
: Mokadji


Pressmaterial omslagsbild: 9789178851348
Pressmaterial författarbild:
Mattias Olsson

 

Författare: Mattias Olsson
Illustratör: Torbjörn Källström
ISBN: 9789178851348
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

348

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

4 recensioner av Mokadji

 1. Tom

  Vilken fantastisk historia och vilket fantastiskt språk som tar med en till ett rike långt borta. Man får en sån närvarokänsla i den beskrivna naturen och alla händelser. Vilken författare och vilken illustratör! Hatten av!

 2. Bokmal

  Vilken välskriven och spännande fantasyroman. Man kan inte lägga boken ifrån sig. Vill veta vad som ska hända, hur ska det gå för Sirius och Erik? Längtar redan efter nästa bok

 3. Simon

  En spännande historia om två pojkar som blir trollbundna av ett främmande land. Man blir själv fångad av denna fantastiska värld, med dess fascinerande kulturer, det välintegrerade magisystemet och de unika varelserna. Fortsättningen kan inte komma snart nog!

 4. Marias bokhylla

  Det är ett gediget världsbygge som Mattias Olsson har gjort. Stort men genomtänkt. I början på boken finns en karta, och den kan verkligen behövas för att hålla koll på var Erik och Sirius hamnar under äventyrets gång. Det finns också illustrationer i början på varje kapitel som är oerhört vackra och som också ger en större förståelse till hur världen och dess invånare och varelser ser ut och fungerar ihop.

  […] Läs hela på bloggen

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178851348 Kategorier: , Taggar: