Malin Jansson

God mat helt enkelt

Malin Jansson

God mat helt enkelt

Inget krångel, inga pekpinnar. Inga oändliga listor med sällsynta ingredienser. Bara GOD MAT HELT ENKELT. Vad sägs som en saffransdoftande fiskgryta med brynt morot? Eller frasiga halloumivåfflor? Kanske en krämig räkpasta? Äsch, välj det du är sugen på helt enkelt. Oavsett veckodag; öppna boken, ta med den in i köket och sätt guldkant på dagen.

189.00 kr

152 i lager

Matlagning är inte som i Sveriges Mästerkock . Det är ingen tävling. Men det kan enkelt bli en himla god guldkant i vardagen. Och det är precis den lilla guldkanten jag vill inspirera till.

I den här gömman med recept finns inget särskilt tema, men väl väldigt god mat. Och kanske en sötsak som en bonus. Men bara kanske. Den finns på sista sidan i så fall.

Inget krångel, inga pekpinnar. Inga oändliga listor med sällsynta ingredienser. Bara GOD MAT HELT ENKELT. En del är som gjorda för helgen, men vem säger att helgmat inte kan serveras på en onsdag?

Jag hoppas den här boken kan ge just dig inspiration och viljan att våga improvisera mer i köket. Våga lita på magkänslan och ta det som finns i ditt kök. Följ gärna recepten, men smaka dig fram så det blir en rätt som passar dig.

Vad sägs som en saffransdoftande fiskgryta med brynt morot? Eller frasiga halloumivåfflor? Kanske en krämig räkpasta? Äsch, välj det du är sugen på helt enkelt. Oavsett veckodag; öppna boken, ta med den in i köket och sätt guldkant på dagen.


Provläsning: God mat helt enkelt

 

Författare: Malin Jansson
ISBN: 9789178852512
Bandtyp:

Hårda pärmar


Antal sidor:

164

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av God mat helt enkelt

 1. Irene

  Bästa kokboken någonsin!
  Supergoda recept med nya smaker o ingredienser som man ofta har hemma!
  Dessutom lättlagade! Har redan hunnit prova flera rätter o de har blivit fantastiskt goda!

 2. Anna Forsberg

  Bästa kokboken jag någonsin köpt, hela familjen brukar bläddra i den och hitta recept som alltid är enkla och väldigt goda! Dessutom finns i stort sett allt redan hemma, tack Malin.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.