Finn din ikigai – ditt drömliv!

Finn din ikigai – ditt drömliv!

Den här boken handlar om konsten att åldras och förbl­i ung. Om att finna sin ikigai. Ikigai kan beskrivas som din livsmening eller din a­nledning...

239.00 kr

60 i lager

Den här boken handlar om konsten att åldras och förbl­i ung. Om att finna sin ikigai. Ikigai kan beskrivas som din livsmening eller din a­nledning till att kliva upp på m­orgonen, och då inte för att väckarklockan ringer. En vanlig västerländsk tolkning av ikigai är att den är skärnings­punkten för det du älskar, det du är bra på, det du kan få betalt för och det världen behöver. I den här boken utgår vi från den tolkningen och delar med oss av våra egna erfarenheter och insikter.

Med den här boken vill vi ge dig som läsare möjlighet att göra din ikigairesa. Att steg för steg, med hjälp av skrivövninga­r, reflektionstid och specialanpassade yogapas­s, finna din ikigai ditt drömliv. Din riktning i livet. Tänk om den här boken kan hjälpa dig med just det?

Författare: Anna Lundbäck, Malin Bjerkestig
ISBN: 9789178855537
Bandtyp: Danskt band med 204 sidor
ProvläsningFinn din ikigai – ditt drömliv!


Pressmaterial omslagsbild: 9789178855537
Pressmaterial författarbild: 
Anna Lundbäck och Malin Bjerkestig

ISBN: 9789178855537
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av Finn din ikigai – ditt drömliv!

  1. Susanne Tjärnström

    Vilken fantastisk bok! Bär med mig många frågor och reflektioner efter att ha läst boken. Vad behöver jag själv jobba vidare med? Vad är viktigt i mitt liv? Vad vill jag ha mer av? Det känns i texten att författarna brinner för sitt arbete med att hjälpa andra att finna sin ikigai och de delar generöst sina egna ikigairesor i boken. Jag gillar att den innehåller både fysiska och mentala övningar. Magiskt! Boken kommer att hjälpa många att finna sin egen ikigai och börja leva sitt drömliv.

  2. Angelica

    Vilken inspirerande bok! En bok rätt i tiden och jag tycker om kombinationen information om ikigai, reflektion och delningar från författarna, yoga, privatekonomi och frågor att ställa sig själv. Boken har ett flyt med ett språk som är lätt att ta till sig. En bok som jag tänker att många människor och världen behöver.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.