Zawako – Blodstänkt sötvatten

Zawako – Blodstänkt sötvatten

Ett familjeepos med känsla och passion. Jeanette Sabuni Frans debutroman handlar om Zawako och hennes liv i ett händelserikt hem, med invecklade och komplexa relationer....

199.00 kr

912 i lager

Ett familjeepos med känsla och passion.

Jeanette Sabuni Frans debutroman handlar om Zawako och hennes liv i ett händelserikt hem, med invecklade och komplexa relationer. Hemmet styrs av vidskepelse och uråldriga traditioner, men framför allt av tillfälligheter. Berättelserna kretsar främst kring pappan Mpenda, hans kvinnor och deras livsöden. I synnerhet kvinnornas enorma längtan efter kärlek och uppskattning, och Mpendas kamp och emellanåt hans oförmåga att ge det.

Det är ett familjeepos som beskrivs med känsla och passion. Berättelsen utspelar sig i ett polygamiskt hem, där kvinnornas öden styrs av männen, och männens av slumpen. Zawako är en roman som bjuder in till en fantasifull och ibland motsägelsefull värld. Efter många år av hemlighetsmakeri bestämmer sig Zawako för att berätta om pappan, hans fem fruar, hans oräkneliga barn och pappans längtan att hitta äkta kärlek.

Boken utgörs av en serie starka berättelser som följer Zawako, från det att hennes pappa träffar modern i en sömnig stad i östra Kongo i början av sextiotalet, fram till dess att hon av en tillfällighet lämnar landet vid femton års ålder. Miles är barnbarnet vars nedkomst är anledningen till att berättelsen kommer till!

Författare: Jeanette Sabuni Frans
ISBN: 9789178858163
Bandtyp: Hårda pärmar, 375 sidor
Provläsning: Zawako – Blodstänkt sötvatten


Pressmaterial omslagsbild: 9789178858163
Pressmaterial författarbild:
Jeanette Sabuni Frans 

ISBN: 9789178858163
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Zawako – Blodstänkt sötvatten”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.