Eddie Herlin

Flykten från Europa

Eddie Herlin

Flykten från Europa

Tom höll det lilla stålförstärkta glasröret i ett stadigt grepp. Att något så litet och till synes oansenligt kunde vara så fruktansvärt farligt. Vilka hade han egentligen jobbat för? Och vilka hade han jobbat med? Han kunde ju inte ha varit den enda som inte vetat om detta men Han såg sig om. Det var inget litet lab.

169.00 kr

716 i lager

Tom höll det lilla stålförstärkta glasröret i ett stadigt grepp. Att något så litet och till synes oansenligt kunde vara så fruktansvärt farligt. Vilka hade han egentligen jobbat för? Och vilka hade han jobbat med? Han kunde ju inte ha varit den enda som inte vetat om detta men …

Han såg sig om. Det var inget litet lab. De andra var i full gång med att bära tuber och det märktes att de var stressade. Med all rätt, de hade bara ett försök och vägen ut var väldigt smal. Bara tanken på det massiva skal av is som omslöt dem på alla sidor fick bilden av gången utanför att krympa som ett astmatiskt luftrör. Det var som om tiden stått stilla en stund och plötsligt börjat ticka igen, men snabbare.

Han tittade upp mot taket som om han kunde se igenom det. Långt där ovanför var de. Något mörkt kom över hans sinne. Tänk om man kunde … bara sträcka upp en hand och lägga dit det. Han tittade återigen på det lilla röret. Där inne fanns kanske lösningen. Men det kunde lika gärna vara slutet på allt, eller bara mänskligheten. Men tänk om det skulle funka. Vad skulle det inte vara värt?

Provläsning: Flykten från Europa


Pressmaterial omslagsbild: 9789178853472

 

Författare: Eddie Herlin
ISBN: 9789178853472
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Flykten från Europa
Antal sidor:

380

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

6 recensioner av Flykten från Europa

 1. Märit Eriksdotter

  Spänning från början till slut. Bra personanalys och hur de löser vägvalet i en synes återvändsgränd.

 2. Erika Pettersson

  Spänning från början till slut.
  Intressanta karaktärer o miljöer.
  Rekomenderas

 3. Lars Unander-Scharin

  Spännande debutroman. Väntar på en uppföljare

 4. Johanna Stark

  Mycket spännande bok , kan varmt rekommenderas!

 5. Birgitta

  Spännande, action från första sidan. Träffande beskrivningar av människor och miljö. Skulle vilja se den hör boken som film också!

 6. Annika Listén

  Spännande och fascinerande läsning. Tyckte mycket om språket och beskrivningarna i boken, det var en särskilt stor behållning! Vill gärna läsa en uppföljare då karaktärerna fastnat kvar hos mig.
  Kan varmt rekommenderas!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.