Millie och superhjälteveckan

Millie och superhjälteveckan

Både lillasyster och storebror blir avundsjuka på Millie när det är hennes tur att planera veckans matmeny med mamma. Det är nämligen tema superhjältar och...

139.00 kr

599 i lager

Både lillasyster och storebror blir avundsjuka på Millie när det är hennes tur att planera veckans matmeny med mamma. Det är nämligen tema superhjältar och alla syskonen har sina egna favorithjältar som de vill ha med på menyn.

Men vad har superhjältarna för favoriträtter egentligen? Planeringen vid köksbordet kantas av fniss, ett oväntat avslöjande och påhittiga idéer för hur maten kan bli ett roligt projekt och samtidigt till nytta för kroppen. Men lyckas Millie få med godis på inköpslistan?

Boken ger inspiration till hur man som vuxen kan tänka för att skapa en balanserad och kreativ matmeny tillsammans med barn. Upptäck grönsaker i regnbågens färger, hur vatten kan bli festligare än saft och olika sätt att förbereda mat i förväg. Utforska mer av matvärlden med Millie på matnyfiken.se. Där finns recepten till veckomaten från boken tillsammans med mer tips och inspiration kring bra mat för barn.

Frida Bosma är licensierad kost- och livsstilsrådgivare med ett stort intresse för hälsa, välmående och näringsrik mat. Hon vill inspirera både vuxna och barn till att må mycket bättre genom att äta lite bättre, med fokus på mer frukt och grönsaker. En röd tråd genom hennes yrkesliv är kommunikation, skrivande och berättande. Hon tror starkt på lärande genom berättelser, och därigenom bidra till positiv förändring både för enskilda människor och till samhället i stort.

Författare: Frida Bosma
ISBN:9789178854738
Bandtyp: Hårdinbunden med 32 sidor
ProvläsningMillie och superhjälteveckan
Passar åldern: 6–9 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178854738
Pressmaterial författarbild: 
Frida Bosma 

ISBN: 9789178854738
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Millie och superhjälteveckan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178854738 Kategori: Taggar: