Anna Isaksson

Älskade entreprenör

Anna Isaksson

Älskade entreprenör

Vad får en doktor i kemi att säga upp sig för att brygga öl på heltid? Hur driver man en framgångsrik frisörsalong som ensamstående mamma? Går det att försörja sig som cirkusartist? Möt tretton hängivna och driftiga entreprenörer. Se hur en vision tar form och utvecklas till en affärsverksamhet. Och ta del av deras ärliga berättelser om både medgångar och motgångar.

199.00 kr

50 i lager

Vad får en doktor i kemi att säga upp sig för att brygga öl på heltid? Hur driver man en framgångsrik frisörsalong som ensamstående mamma? Går det att försörja sig som cirkusartist?

Möt tretton hängivna och driftiga entreprenörer. Följ dem under hela resan mot drömmen om ett eget företag. Från de stapplande starta-eget-stegen till det utvecklade företaget med anställda och nybyggda lokaler. Se hur en vision tar form och utvecklas till en affärsverksamhet. Och ta del av deras ärliga berättelser om både medgångar och motgångar. Trots olika branscher, åldrar och målsättningar har de alla något gemensamt. De älskar vad de gör.  Entreprenörskap är mer än ett jobb för dem – det är en livsstil!

Anna Isaksson är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg. Hon har mångårig erfarenhet av tjänster som controller, IT-chef och verksamhetskonsult. Idag driver hon konsultföretaget Isabiz inom IT- och verksamhets-utveckling samt det nystartade bolaget Dvakulanten med fokus på utbildning och rådgivning. Entreprenörskap, samhälle och politik har alltid legat Anna varmt om hjärtat och hon skriver på sociala medier under namnet StormskärsAnna. Älskade entreprenör är hennes första bok.Provläsning
: Älskade entreprenör


Pressmaterial omslagsbild: 9789178851195
Pressmaterial författarbild:
Anna Isaksson

 

Författare: Anna Isaksson
ISBN: 9789178851195
Bandtyp:

Hårda pärmar


Antal sidor:

164

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av Älskade entreprenör

 1. Marias bokhylla

  […]

  Jag tycker om att det inte bara är en dans på rosor som framställs, utan det är en jämn blandning av sådana som har varit framgångsrika i många år till sådana som mest brinner för sin bransch men kanske inte helt är lönsamma ännu. Det är också trevligt att det är en så bred representation av både kvinnor, män och branscher.

  Det är roligt att läsa om människor med driv för att få lite idéer och tankar kring vad som gör dem framgångsrika och jag tror att den som läser boken och hittar någon i sin egen bransch kan bli ännu mer inspirerade med vad de kan arbeta med för att komma framåt. Eller den som hittar någon som är ganska lik en själv. Jag tyckte själv att det var mest inspirerande att läsa om Eva Svärd, som kommit tillbaka från att ha fått utmattningssyndrom men lyckats hitta ett sätt att ändå behålla sitt driv och engagemang genom att lära sig vad hon klarar av och hur hon hanterar den trötthet som arbetet medför.

  […]

 2. Lena Engström

  Att få inspireras av andras resor ger ofta mod att våga försöka själv. Tyvärr beskrivs dessa resor nästan alltid av ”de stora” entreprenörerna. I Anna Isakssons bok får vi följa ett antal människor på deras fantastiska resor. Människor som vi kanske lättare kan relatera oss till. Människor som vågat tro på sin passion och hittat meningen med livet bortom mediernas så kallade framgångsfaktorer; att bli rik och att bli känd.
  Boken beskriver både motgångar, utmaningar och känslan när man lyckas. Du får också ta del av konkreta tips för hur utmaningar kan lösas. Lokaler, marknadsföring, vikten av att utmana/ifrågasätta myndigheter, ta hjälp av andra,
  Men kanske det viktigaste; modet att våga försöka! Tillfredsställelsen med att skapa sin egen framtid.
  Är du i tankarna att göra något annat/nytt? Läs boken och få inspiration och mod! Och ha roligt på vägen!
  Du ångrar aldrig det gjort, du ångrar att du inte försökt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.