Calle Höjer

Esox

Calle Höjer

Esox

Det som började som en helt vanlig torsdag i den inte särskilt stora vattensamlingen skulle komma att bete sig sådär som torsdagar annars aldrig gjorde och tvinga Linus att ifrågasätta sina livsval i grunden. Esox är en roman om en pojke som blev vuxen, utan att egentligen ha vuxit. Som utvecklat en osund besatthet av sitt enda intresse och dagliga förströelse: fisket.

149.00 kr

760 i lager

Stora Svinsjön var en typisk svensk insjö men trots sitt namn inte alls särskilt stor. Den var däremot av naturliga skäl större än den närliggande lika svenska och nästan lika typiska Lilla Svinsjön. Stor och liten endast i relation till varandra och bortglömda av nästan alla andra.

Det officiella namnet registrerat hos Sjöregistret var Stora Svinsjön, dess koordinater 59.23770°N 14.65005°Ö och en Vidrig jävla dyngpöl smeknamnet den fått av de flesta besökare genom åren.

Trots sitt rykte var sjön hem till Esox och den föredragna tillflyktsplatsen åt Linus och därmed också det enda de hade gemensamt. Det som började som en helt vanlig torsdag i den inte särskilt stora vattensamlingen skulle komma att bete sig sådär som torsdagar annars aldrig gjorde och tvinga Linus att ifrågasätta sina livsval i grunden. Val som definitivt inte innehöll möten med lömska hästmänniskor, självupptagna kungar, ondsinta butiksbiträden eller den patetiska försvarsmakten.

Esox är en roman om en pojke som blev vuxen, utan att egentligen ha vuxit. Som utvecklat en osund besatthet av sitt enda intresse och dagliga förströelse: fisket.Provläsning
: Esox


Pressmaterial omslagsbild: 9789178851102
Pressmaterial författarbild:
Calle Höjer

 

Författare: Calle Höjer
ISBN: 9789178851102
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

180

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Esox

  1. Annelie

    En glädje att läsa. Jag blev djupt berörd av att läsa den här boken. Mycket som man känner igen sig i och en hel del som blev överraskande.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178851102 Kategori: Taggar: