Milla Rydhed

Milly : Trassliga lögner

Milla Rydhed

Milly : Trassliga lögner

Allt börjar med att Jj är med i en olycka. Eller nej, egentligen börjar allt med att Millys föräldrar lämnar sina tre döttrar ensamma som...

189.00 kr

757 i lager

Allt börjar med att Jj är med i en olycka. Eller nej, egentligen börjar allt med att Millys föräldrar lämnar sina tre döttrar ensamma som barn. Eller kanske börjar det med en lögn som föder en lögn som föder en annan lögn tills Milly lever i ett trassel av lögner.

Allt kretsar kring Milly. Milly är stenrik, lyckligt gift med Jj och arbetar på ett center för våldsutsatta kvinnor – åtminstone är det vad hon säger till alla andra. Ingen vet att Milly egentligen är arbetslös, föräldralös och dessutom en makalöst duktig lögnerska. Hon spenderar dagarna med att ljuga för att täcka upp för sina egna lögner.
Det funkar bra, fram tills en dag som förändrar hela Millys liv. Plötsligt blir saker och ting lite väl trassliga, till och med för henne. Hur ska hon ta sig ur det här?

Milly : Trassliga lögner är en mörk feelgood med en huvudperson vi absolut inte kan lita på. Boken lyfter indirekt frågor kring klass, prestation och vad det innebär att leva ett ”lyckat liv”.

Författare: Milla Rydhed

Författare: Milla Rydhed
ISBN: 9789180736046
Bandtyp:

Danskt band


Antal sidor:

320

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.410 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Milly : Trassliga lögner”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.