Alla mina dejter

Alla mina dejter

En dag bestämmer sig Sigrid för … eller nej förresten: om vi ska vara ärliga är det hennes väninna Olivia som bestämmer sig för att...

179.00 kr

500 i lager

En dag bestämmer sig Sigrid för … eller nej förresten: om vi ska vara ärliga är det hennes väninna Olivia som bestämmer sig för att Sigrid måste börja dejta. Sigrid är nyseparerad varannan-vecka-förälder och lever mitt i en pandemi – hon känner sig ofantligt ensam.

Sigrid kastas ut i en värld som hon inte befunnit sig i på flera år – en värld som numera inleds online. Här finns alla typer av män, de som får det att pirra, de som är kloka val, de som inte alls liknar sin profilbild. Och där finns Didrik som får Sigrid att helt tappa fotfästet.

Alla mina dejter är en roman om att vakna. Vakna ur år av äktenskap och få syn på mindre smickrande sidor av sig själv. Vakna ur sorgearbetet som en skilsmässa innebär, och hantera ett barns och sina egna besvikelser. Vakna ur en förödande kärleksaffär och se att den bottnar i mönster från förr. Det är också en berättelse om balansen mellan föräldraskap och förälskelse. Alla mina dejter är den andra delen i serien om Sigrid och är en fristående uppföljare till Om färgen var blå.

Författare: Stina Willquist
ISBN: 9789178854868
Bandtyp: Hårdinbunden med 212 sidor
Provläsning: Alla mina dejter


Pressmaterial omslagsbild: 9789178854868
Pressmaterial författarbild: 
Stina Willquist 

ISBN: 9789178854868
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Alla mina dejter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.