Gordon LahnborgJohanna Björnson

Det Ryska Arvet

Gordon LahnborgJohanna Björnson

Det Ryska Arvet

Skriv en recension
Carl Lagerberg, kirurg, bor ensam tillsammans med sin hund Tore på en lyxyacht i Stockholm. Han lever ett privilegierat liv, men dras in i obehagliga...

149.00 kr

156 i lager

Carl Lagerberg, kirurg, bor ensam tillsammans med sin hund Tore på en lyxyacht i Stockholm. Han lever ett privilegierat liv, men dras in i obehagliga skeende tillsammans med den världsberömda ballerinan Irina Pavlova, halvryska med släkt i både Stockholm och Ryssland.

I S:t Petersburg utsätts ballerinans släktingar för oetiska experiment under en klinisk läkemedelsprövning som får förödande konsekvenser i form av en plågsam död.
En kärlekshistoria som kantas av mord och förföljelse.
Vi följer Carl i hans yrkesroll på sjukhus och Irina i hennes roll som ballerina på de stora Operahusen i Europa.

Det ryska arvet är en spänningsroman med thrillerinslag. Intrigen kantas av både inre och yttre dramatik och läsaren tas med på en svindlade historia på de stora operahusen i Europa och i en kirurgs vardag.Provläsning
: Det Ryska Arvet


Pressmaterial omslagsbild: 9789178852192
Pressmaterial författarbild:
 Johanna Björnson & Gordon Lahnborg

Författare: Gordon Lahnborg & Johanna Björnson
ISBN: 9789178852192
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

253

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Det Ryska Arvet

 1. Marias bokhylla

  2,5/5

  Carl Lagerberg är kirurg och bor på en båt i Stockholm tillsammans med sin hund Tore. Han är nöjd med livet men faller handlöst för Irina Pavlova, världskänd världskänd ballerina och de inleder en relation. Problemet är bara att folk faller döda där Irina är, och att hon verkar vara förföljd av en stalker. Någon som inte alls är nöjd med den uppmärksamhet Irina får och tar lagen i egna händer.

  Det ryska arvet är en spänningsroman med thrillerinslag och det mest spännande är att man aldrig riktigt vet vad som kommer att hända. Det är många gånger genom läsningen som jag är säker på att jag vet vad som hänt, varför och vem som gjort det men det är inte förrän direkt på slutet som jag förstår alltihop. Och det uppskattar jag verkligen, när man får vara lite detektiv medan man läser. Dessutom finns den där obehagliga känslan kvar i bakgrunden under hela läsningen.

  Persongalleriet är lagom stort och jag tycker om att vi både får följa Irina och Carl, men också Irinas stalker. Det gör att vi lär känna dem, men inga andra på djupet. Ovissheten är en styrka i den här boken.

  Tyvärr passar inte skrivspråket mig alls, och är det som drar ner betyget för mig. Det är inte särskilt mycket grammatiska fel och det handlar inte heller om att det är tydligt vilken av författarna som har skrivit vad, men det är lite för mycket förklarande och inte nog mycket gestaltning för mig. Däremot är det väldigt spännande och lättläst.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.