Alfie – hunden som bara ville bli älskad

Alfie – hunden som bara ville bli älskad

Alfie är en liten och älskvärd vovve som rycks ifrån sitt trygga liv med mamma och syskon. Han ger sig ut i stora världen där...

129.00 kr

27 i lager

Alfie är en liten och älskvärd vovve som rycks ifrån sitt trygga liv med mamma och syskon. Han ger sig ut i stora världen där regler tyvärr inte bestäms av en liten valp, utan av människor. Följ med Alfie i hans jakt på ett kärleksfullt hem i denna moderna saga för hundälskare i alla åldrar.

Författaren Anders Axelsson har själv adopterat en hund från Irland. Hunden Alfons är ett klumpigt muskelpaket som bara innehåller kärlek. Innan Alfons träffade Anders hade han blivit utslängd på gatan när hans tidigare ägare tröttnat på honom och han satt i en bur när Anders såg honom första gången. Nu är de det viktigaste och finaste i varandras liv. Boken om Alfie är Anders Axelssons debutbok.


Författare: Anders Axelsson
Illustratör: Markus Lindholm, Aartwolf
Provläsning
: Alfie

ISBN: 9789178851454
Bandtyp
: Inbunden med 36 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178851454
Pressmaterial författarbild:
Anders Axelsson   

ISBN: 9789178851454
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

4 recensioner av Alfie – hunden som bara ville bli älskad

 1. Dan Lilja

  En otroligt varm och fin barnbok som lyfter upp ett viktigt ämne. Vackra illustrationer som ger ett djup i berättandet.
  Önskar att det blir flera böcker med Alfie!

 2. Stephanie Asplund

  Otroligt fin och välskriven bok med fantastiska illustrationer som berör. Boken går varm här hemma!

 3. Andreas Papastefanou

  Jag läste den för min son första gången i julas, läggningen blev senare än vanligt och han var inte på humör för transformers så Alfie blev perfekt, en barnstory med djup som en kan relatera till!

 4. @karinaskerinforfattare

  Jag har läst Alfie – hunden som bara ville bli älskad skriven av Anders Axelsson och illustrerad av Markus Lindholm, boken är utgiven av Visto förlag 2019. Alfie är en liten hundvalp som tycker om att busa och leka med sina syskon och sin mamma. En dag försvinner plötsligt mamman och alla syskon. Alfie är lämnad kvar ensam, kall och ledsen i den stora världen. Alfie får uppleva både hopp och hinder i sin jakt efter ett kärleksfullt hem. Jag tycker att Alfie – hunden som bara ville bli älskad är en jättefin och viktig bok. Det är en historia som berör många känslor samt väcker många hos mig som läsare. Illustrationerna är charmiga och Alfie är jättesöt! Det är ganska mycket text, utifrån det och bokens historia rekommenderar jag boken för barn mellan fyra och åtta år ungefär. Texten flyter fint och bokens format gör den perfekt att läsa för en större barngrupp. Den här boken kommer jag att ta med mig till förskolan! Boktips!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178851454 Kategorier: , Taggar: