Vill du bli min vän?

Vill du bli min vän?

Hej, jag heter Stråla! Vad heter du? Jag skulle så gärna vilja lära känna dig, vill du bli min vän? När du läser den här...

129.00 kr

722 i lager

Hej, jag heter Stråla! Vad heter du? Jag skulle så gärna vilja lära känna dig, vill du bli min vän? När du läser den här boken får du veta mer om mig; hur gammal jag är, var jag bor, vad jag tycker om att göra och vad jag inte tycker om att göra. Och så berättar jag om vad som gör mig glad, arg, ledsen och rädd. Vad spännande det vore att höra mer om dig! Kom så lär vi känna varandra!

Vill du bli min vän? är en barnbok som handlar om känslor. Här ges det tillfälle för barnet att fundera, känna efter och sätta ord på känslorna glad, arg, ledsen och rädd. Genom att lära känna Stråla och svara på frågor om sig själv blir barnet sedd och bekräftad samtidigt som barnet på ett lekfullt sätt får prata om sina känslor.


Författare: Marina Brovinger
Illustratör: Gabrielle Nilsson
Provläsning
: Vill du bli min vän?

ISBN: 9789178851492
Bandtyp
: Inbunden med 36 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178851492
Pressmaterial författarbild:
Marina Brovinger

ISBN: 9789178851492
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Vill du bli min vän?

  1. @karinaskerinforfattare

    […] "Jag tycker jättemycket om boken som på ett lätt och roligt sätt får barn att öva på att lyssna och svara, att känna efter, att berätta. Av erfarenhet så brukar barn tycka om den här typen av böcker där barnen själva blir delaktiga genom att svara frågor. Illustrationerna är charmiga, moderna och fantastiskt fina i härliga färger. Författaren och illustratören har tidigare gett ut en bok som heter Oj, vad du är bra! på samma förlag som jag också vill rekommendera. Den är mycket populär på min förskoleavdelning där barnen är mellan 3 och 6 år. Vill du bli min vän? kommer nog att bli precis lika uppskattad och jag tar med den till jobbet på måndag!"

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178851492 Kategorier: , , Taggar: