Mirjam Englund

Höst på socialkontoret

Mirjam Englund

Höst på socialkontoret

BERÄKNAD RELEASE I SLUTET AV JULI.  En dag kommer myndighetschefen Inger Hansson inte till jobbet. Josefine får hoppa in som chef, och under hösten gör hon resan från socialsekreterare till att bli chef över sina kollegor, en erfarenhet som är långt tuffare än hon föreställt sig.

149.00 kr

Denna produkt går att förhandsbeställa.

BERÄKNAD RELEASE I SLUTET AV JULI. 

En dag kommer myndighetschefen Inger Hansson inte till jobbet. Josefine får hoppa in som chef, och under hösten gör hon resan från socialsekreterare till att bli chef över sina kollegor, en erfarenhet som är långt tuffare än hon föreställt sig.

Anders är socialchef och förväntas ta reda på vad som hänt Inger, svara på medarbetarnas frågor och stötta Josefine. Samtidigt tampas han med budgetutmaningar, rekryteringssvårigheter, politiker och en kommundirektör som vill förändra myndighetsarbetet. Cheferna sitter med fulltecknade kalendrar och möten som avlöser varandra, handläggarna har ett ständigt inflöde av nya ärenden. Det är tunga ärenden och ibland är det svårt att veta vad som är rätt bedömning – och att räcka till.

På arbetsplatsen finns även Sonja, kontorets trogna administratör, vars nyfikenhet driver henne till att ta reda på mer om Inger. Vad är det egentligen som har hänt?

Vad är drivkraften till arbetet som socialsekreterare, biståndshandläggare, chef eller administratör? Höst på socialkontoret är en berättelse om relationer, familjeliv, arbetsliv och utveckling genom livet. Gränsen mellan klient, handläggare och chef suddas ut när människan sätts i fokus.

Författare: Mirjam Englund
ISBN: 9789180737869
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Höst på socialkontoret
Antal sidor:

128

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.2 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Höst på socialkontoret”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180737869 Kategorier: ,