Torkel Omnell

På väg, ständigt på väg

Torkel Omnell

På väg, ständigt på väg

BERÄKNAD RELEASE I BÖRJAN AV DECEMBER Jag är här för att roffa åt mig av stillheten, för att få vara i fred. För bokstäverna, orden...

189.00 kr

Denna produkt går att förhandsbeställa.

BERÄKNAD RELEASE I BÖRJAN AV DECEMBER

Jag är här för att roffa åt mig av stillheten, för att få vara i fred. För bokstäverna, orden och meningarna. Meningarna i livet, med livet.

I en öde gammal stugby ska Gerhard skriva berättelsen som han jagat i decennier, men som aldrig ens varit i närheten av att bli en bok. Och för att kunna skriva måste han fly allt det som är han: staden och rastlösheten.

Nästan framme, omgiven av endast ståtlig granskog, går bilen sönder. Han hamnar hos PO, en rostig och kärv gammal bilmekaniker som överraskande nog tar sig an Gerhards skrivande likt en självutnämnd litterär mästare. Kan Gerhard hitta sig själv i sökandet efter fiktion?

Och Anna, som dyker upp från ingenstans, kan hon få honom att stanna? Eller är hans öde beseglat? Att alltid vara i rörelse, alltid någonstans mellan från och till.

På väg, ständigt på väg är en öm och eljest bok om en livslång kärlek till bokstäver som inte sällan skaver. Det är en roman om drömmar, om rädsla och vad den kan göra med oss människor. Och att det är först när vi bejakar den, tar itu med den och till slut övervinner rädslan som vi kan bli fria.

Författare: Torkel Omnell

Författare: Torkel Omnell
ISBN: 9789180734387
Bandtyp:

Danskt band


Antal sidor:

380

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.44 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”På väg, ständigt på väg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180734387 Kategorier: , Taggar: