Nilo Khanshan Wörner

Knäckis och det stora plasket

Nilo Khanshan Wörner

Knäckis och det stora plasket

Skriv en recension
Det är sommarlovets sista dag. Då brukar alla sniglar samlas vid Plaskis för att se det årliga Snigelplasket. Nästan alla sniglar som Knäckis känner är med och hoppar. Men inte Knäckis ... Knäckis föddes med ett platt skal. Han känner sig oftast precis som alla andra sniglar, men inte när han ser på Snigelplasket.

149.00 kr

313 i lager

Det är sommarlovets sista dag. Då brukar alla sniglar samlas vid Plaskis för att se det årliga Snigelplasket. Nästan alla sniglar som Knäckis känner är med och hoppar. Men inte Knäckis …

Knäckis föddes med ett platt skal. Han känner sig oftast precis som alla andra sniglar, men inte när han ser på Snigelplasket. I år vinner Kudding, precis som förra året.

En dag testar Knäckis att spela pingis och upptäcker något helt fantastiskt … Och när han är på väg hem för att berätta om sin upptäckt får han syn på Kuddings simring. Vad har egentligen hänt med Kudding?

 

Författare och illustratör: Nilo Khanshan Wörner

 

Författare: Nilo Khanshan Wörner
ISBN: 9789180732437
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Knäckis och det stora plasket
Passar åldern: 3-6
Antal sidor:

40

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.256 kg

3 recensioner av Knäckis och det stora plasket

 1. Fredrik

  Väldigt unika bilder jämfört med den typ av bilder man är van att se i barnböcker idag. Häpnadsväckande bilder med mycket kärlek i. Barnen älskar den! Bra budskap som alla föräldrar bör lära sina barn. Rekommenderar starkt att köpa denna!

 2. Emma

  En väldigt fin bok med ett sådant fint och viktigt budskap som genomsyrar hela boken- Att vara nöjd som man är och inte fundera så mycket mer på det.

  Det gjorde mig glad att boken inte handlade om att knäckis blev retad för sin olikhet utan att det bara var självklart att han ser ut som han gör både för han själv och för alla runt omkring.
  Otroligt fina bilder och mycket att titta på och upptäcka!

  Rekommenderar varmt boken, den kommer vi läsa många gånger här hemma

 3. Yasmin

  En fantastisk bok med ett fint budskap om att man duger precis som man är och att alla har olika styrkor som inte väger tyngre än någon annans. Framförs med både värme, spänning och humor. Både vi vuxna och barnen fascinerades av de vackra bilderna!
  Rekommenderas starkt!!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180732437 Kategorier: , , , , , , Taggar: