VÄRKET

VÄRKET

Vad händer när den gamla anrika myndigheten Värket plötsligt bestämmer sig för att lämna det trygga kontoret där alla har eget arbetsrum? Myndigheten genomför en...

129.00 kr

36 i lager

Vad händer när den gamla anrika myndigheten Värket plötsligt bestämmer sig för att lämna det trygga kontoret där alla har eget arbetsrum? Myndigheten genomför en flytt till ett öppet kontor och moderniserar sitt arbete genom att arbeta papperslöst och aktivitetsbaserat.

Karriäristen Gertrud är anställd på Värket för att genomföra förändringen. Detta gör hon utan några som helst skrupler. Med sina vapendragare, Bill och Bull, blir hon snabbt personalens gemensamma fiende. Det finns ingenstans att gömma sig i det nya kontoret. Bland saccosäckar och motionscyklar får vi ta del av glädje, ensamhet, genrep inför besök och frustration över att inte bli lyssnad på.

Vi får följa den illusionslöse Bosse, som arbetat på Värket i många år, och hans kolleger. Hur påverkas Bosse, ängsliga Laila, stöddige Sebbe, ensamstående pappan Anders och pladdriga Pia av den stora förändringen? Alla har ett bagage med sig och vi får lära känna dem och följa deras omtumlande resa i den nya miljön.

”En lysande debut som väcker många känslor och stor igenkänning. Jag sträckläste denna fängslande och mycket välskrivna debutroman och längtar efter att läsa mer av denna författare.”
AGNETA NORRGÅRD, boktipsare känd från Go’kväll och P4 Västernorrland.


Författare: Katarina Lundholm
Provläsning

ISBN: 9789178850563
Bandtyp
: Danskt band med 214 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850563 
Pressmaterial författarbild: 
Katarina Lundholm   

ISBN: 9789178850563
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av VÄRKET

  1. Josefine Larsson

    Flera gånger kändes det som om jag var huvudpersonen, jag var liksom där på Värket, en av figurerna. Jag vill läsa mer om Bosse och de andra!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.