Sommarlovsagenterna, Konstnärskoden

Sommarlovsagenterna, Konstnärskoden

  Ett gnissel och ljudet av en gren som knäcktes fick henne att rycka till. Var det en älg? Eller en inbrottstjuv? Hon rös och...

99.00 kr

301 i lager

 

Ett gnissel och ljudet av en gren som knäcktes fick henne att rycka till. Var det en älg? Eller en inbrottstjuv? Hon rös och spanade i kikaren, men allt hon såg var en uggla som hoade. Inbillade hon sig bara? Nej, där var ljudet igen! Lät det där som fotsteg?

I deras sommarstuga var det mörkt, likaså hos Eva och Benny, förutom en lampa som lyste i fönstret. Hon följde stigen ner mot vattnet. Där, på vägen gick det någon!

Max, Nike och Valentin är elva år och ägnar sommarloven åt att lösa vardagsmysterier under namnet Sommarlovsagenterna. De längtar efter att få lösa ett riktigt fall, och en dag dyker chansen upp när Miranda i sommarstugan bredvid säger att hon har en karta till en gömd skatt ute på en av öarna. De bestämmer sig för att hjälpa henne, men när de ska träffa Miranda är hon försvunnen. Kvar på stranden finns bara hennes guldfärgade hörlurar

Sommarlovsagenterna tvingas nu ta sig an ett riktigt fall, större än vad de någonsin föreställt sig. Vad är det egentligen som har hänt med Miranda? Och var finns skatten?

 

Författare: Emmelie Hardenborg
ISBN: 9789178854943
Bandtyp: Hårdinbunden med 160 sidor
ProvläsningKonstnärskoden
Passar åldern: 6–9 år

ISBN: 9789178854943
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Sommarlovsagenterna, Konstnärskoden

 1. Gullis lästips

  Sommarlovsagenterna ~ Konstnärskoden är ett Sommarlovsmysterium för slukaråldern!

  ”Sommarlovsagenterna ~ Konstnärskoden är en spännande och lättlästa sommarlovsdeckare som passar att sätta i händerna hos barn mellan 9 till 11 år som längtar efter en första kapitelbok att läsa alldeles själv. Den passar även till ovana läsare eller för personer som har lässvårigheter då boken är skriven med korta kapitel som ofta slutar med en cliffhanger där texten är skriven med stor och luftig text.

  Sommalovsagenterna är ett mysterieäventyr som lockar till läsglädje!

  Det är en välskriven och lättläst kapitelbok med högt tempo och spännande mysterier som även tar upp vänskap, utanförskap och hur enkelt det är att missförstå varandra.

  Sommarlovsagenterna är en sommarlovsrysare för alla i slukaråldern som ser fram emot ett fartfyllt sommarlov och till alla vuxna som saknar det till många år tillbaka.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.