Leif Svensson

Särimners rimsmide

Leif Svensson

Särimners rimsmide

Särimner, den förnumstige och ibland bitske rimsmeden, steg ut i offentligheten 1976. Det var Borås Tidnings ledarsida, som gav grisen livsrum under några år. Där fick han både roa och reta. Såväl fenomen som personer ägnades en rimmad kommentar. Nu återkommer Särimner i bokform, fyndigt illustrerad av Therése Braag. En handfull av verserna är hämtade från BT-tiden.

149.00 kr

224 i lager

Särimner, den förnumstige och ibland bitske rimsmeden, steg ut i offentligheten 1976. Det var Borås Tidnings ledarsida, som gav grisen livsrum under några år. Där fick han både roa och reta. Såväl fenomen som personer ägnades en rimmad kommentar.

Nu återkommer Särimner i bokform, fyndigt illustrerad av Therése Braag. En handfull av verserna är hämtade från BT-tiden.

Leif Svensson, pensionerad sjuksköterska, har medverkat i Borås Tidning med schackspalt i 15 år men också med dags-verser under pseudonymen Särimner . Han är också romanförfattare.

Therése Braag arbetar som illustratör med varierande uppdrag där allt från design till chokladförpackningar och leksaker till barnboksillustrationer ingår.

Författare: Leif Svensson
ISBN: 9789180732413
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Särimners rimsmide
Antal sidor:

32

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.176 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Särimners rimsmide”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180732413 Kategorier: ,