Anders Lilja

Bakom den låsta dörren

Anders Lilja

Bakom den låsta dörren

Det är sen kväll och en man hittas medvetslös ett stenkast från Stonehenge. Kroppen är täckt av självlysande utslag, som om hundratals eldflugor fastnat under...

179.00 kr

990 i lager

Det är sen kväll och en man hittas medvetslös ett stenkast från Stonehenge. Kroppen är täckt av självlysande utslag, som om hundratals eldflugor fastnat under huden. Sjukhuset i Southampton kan inte förklara hur de uppstått och kontaktar därför den pensionerade hudläkaren Thomas Bean. Aldrig har han sett något liknande. Thomas måste börja från grunden och kartlägga patientens senaste dygn för att hitta orsaken till utslagen och komma fram till en behandling. Under olustiga omständigheter stöter han på patientens barnbarn, trettonåriga Abigail Bell. Tillsammans försöker de ta reda på vad som hänt. Men det vilar ett stort mått av mystik kring hennes farfar, som i många år har suttit på en hemlighet. Det kan inte vara en tillfällighet att han påträffats medvetslös med märkliga utslag kvällen innan han skulle avslöja den för henne.

Tillsammans dras Thomas och Abigail in i ett omvälvande äventyr. En udda tatuering, självlysande utslag och en manick med märkliga tecken på är ledtrådarna de har att gå på. Men vem är tanten i blå basker som tycks förfölja dem? Och vad har pyramiderna i Egypten och Stonehenge vid Amesbury med saken att göra?

Anders Lilja (f.1983) är manusförfattare och debuterar med sin bok Bakom den låsta dörren. Anders brinner för berättelser som väcker ungas intresse för böcker och det har varit drivkraften bakom hans debutroman. Redan när hans döttrar var små upptäckte han sin förmåga att hitta på sagor i realtid och barnen satt som förtrollade i sängen och lyssnade. Det fick honom att skriva ner sina sagor och berättelser.

Författare: Anders Lilja
ISBN: 9789180737098
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Bakom den låsta dörren
Passar åldern: 12-15
Antal sidor:

242

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.320 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bakom den låsta dörren”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.