Infarkt

Infarkt

Skriv en recension
Kärleksroman om en stormande romans och mental ohälsa. Martin sveper in i Johannas liv med en passion och en öppet redovisad bipolaritet som rubbar hennes...

229.00 kr

655 i lager

Kärleksroman om en stormande romans och mental ohälsa.

Martin sveper in i Johannas liv med en passion och en öppet redovisad bipolaritet som rubbar hennes välordnade tillvaro i grunden. Förälskelsen får Johanna att tappa taget om sina föreställningar om vad som är sant och riktigt i livet. När är kärlekens pris för högt? Hennes förnuft hamnar i konflikt med passionen och lusten. Insnärjd i en kärleksrelation som söker överleva i skuggan av bipolaritet och beroendesjukdom ställer hon sig frågor utan svar.

Infarkt är en kärleksroman inspirerad av verkliga händelser som gestaltar kampen mellan tankens klarhet, hjärtats obotliga ensamhet och den sexuella driftens kraft.

Författare: Catarina Kent
ISBN: 9789178857203
Bandtyp: Hårda pärmar med skyddsomslag, 216 sidor
ProvläsningInfarkt


Pressmaterial omslagsbild: 9789178857203
Pressmaterial författarbild: 
Catarina Kent

ISBN: 9789178857203
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Infarkt

  1. Marias bokhylla

    Det här är en riktigt jobbig bok att läsa. Rakt igenom känner man med Johanna i alla hennes känslor. Hon älskar Martin, och det är lätt att förstå när han har sina bra perioder. Men det smärtar också att stå bredvid och titta på henne när han har sina dåliga. När han inte kan lyssna eller ta in. När hon är den som måste sätta sig åt sidan för att klara av det.

    Catarina Kent är väldigt bra på att beskriva känslor. Att beskriva tankarna av den som står bredvid, den som på något sätt blir medsjuk i det här läget. Jag tycker om att persongalleriet är avskalat och att det är Johanna och Martin som får vara viktigast. Och jag tycker om att det som beskrivs är hela relationen. Både upp- och nergångarna. Det mörka och det ljusa. Det glada och det ledsamma. För sådana stunder finns i alla förhållanden, bara inte lika markant särskilda som i det här.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.