I hans klor

I hans klor

Skriv en recension
Hur kan man älska en upptagen man? Det är frågan Linnea ställt sig själv alldeles för länge nu. Men hur förbjudet hon än vet att...

169.00 kr

Hur kan man älska en upptagen man?

Det är frågan Linnea ställt sig själv alldeles för länge nu. Men hur förbjudet hon än vet att det är kan hon inte förmå sig att släppa honom. Ingen har någonsin tillfredsställt henne på det sättet han gör och varje gång hon försöker och får chansen att gå vidare drar han henne tillbaka med full kraft.

Men det är inte bara deras romans de måste hålla hemlig, utan något ännu viktigare. Något ingen förutom de känner till …

Ingenting blir lättare när Linnea inleder en relation med en annan man. Svartsjuka, lögner, falskhet och samvetskval avlöser varandra. Hon ställer sig frågan om och om igen om det är värt det, men kommer alltid fram till samma svar.

Finns det verkligen ingen som kan tillfredsställa henne som han gör? Kommer hon någonsin att bli fri?

Författare: Jenny Larsson
ISBN: 9789178855773
Bandtyp: Mjuka pärmar, 296 sidor
ProvläsningI hans klor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178855773
Pressmaterial författarbild: 
Jenny Larsson

ISBN: 9789178855773
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

6 recensioner av I hans klor

 1. Susanne Gräntz

  Vill du läsa en bok som fångar dig från första stund och som du bara inte vill släppa innan du läst klart, då är detta boken för dig.
  Önskade att jag var ledig och bara kunde ligga och läsa.

 2. Belle

  En fantastisk spännande bok som man inte vill sluta läsa. Händer nya saker hela tiden som överraskar en och gör att man aldrig tröttnar och bara vill läsa mer och mer.

 3. Tess Persson

  Författaren har på ett lysande sätt,
  skrivit en både sorglig, spännande, hjärtskärande och romantisk bok!
  den är fylld med intriger, kärlek, misstro och vanmakt. med målande beskrivningar och enorm inlevelse fångar författaren en så, att man som läsare inte vill släppa boken för en sekund!
  Jag fullkomligt älskar den och längtar tills jag får läsa författarens nästa bok!

 4. Therese

  Första boken jag läst på ca 10 år pga att jag inte kan koppla av. Utläst på 2 dagar. Så den fångar en totalt! Man vill inte sluta läsa.. kan inte sluta läsa.. köp den, kryp upp på en mysig plats o gotta ner dig i en bok som består av förbjuden åtrå, underkastelse, tårar och kärlek.. helt underbart skrivet !

 5. Ingela Ahlgren

  En spännande bok om romantik och intriger som väl och inlevelserikt skildrar hur starka tabu belagda band det kan finnas mellan två människor. En bra lättläst bok som man inte kan lägga ifrån sig.

 6. Marias bokhylla

  2,5/5

  Sedan Elias och Linnea träffades för första gången har de haft en relation, trots att båda oftast har förhållanden. Elias har varit tillsammans med Sara sedan från början, medan Linnea har haft flera längre förhållanden. Men de kan helt enkelt inte låta bli varandra. Så när Linnea träffar Elias bror och inleder en ny relation blir allting svårare. För nu har hon inte bara hemligheter för sin bästa vän Sara, utan också för sin man. Dessutom är Elias otroligt svartsjuk och tycker att allt är en dålig idé. Allt barkar söderut, tills något händer som får dem att behöva ta riktigt svåra beslut.

  Det här är en relationroman i erotisk kostym, för det handlar väldigt om den sexuella relationen som är mellan Elias och Linnea. Tyvärr är väl det något som drar ner betyget från min sida för jag tycker att det blir väldigt upprepande och att det finns andra sätt att visa deras dragningskraft till varandra. Däremot tycker jag om att Linnea inte är rädd för sin egen sexualitet och att hon, oberoende av vilken ålder hon är i, bejakar sina lustar.

  Allt berättas ur Linneas perspektiv. Det är till bokens fördel, eftersom det går att följa hennes våndor och känslor kring allt som händer. All skuld, all falskhet och alla samvetskval. Ändå kan jag tycka att det behövs lite av Elias perspektiv också, och kanske kunde lite av allt sex kunnat bytas ut mot det.

  Språket är bra och lättläst, boken flyter bra och ger en trevlig stunds läsning.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178855773 Kategorier: , Taggar: