Jenny Ramström

En Sagolik Julresa

Jenny Ramström

En Sagolik Julresa

Skriv en recension
Pssst … Har du sett norrsken någon gång. Då vet du hur magiskt det ser ut. Men visste du att man kan önska sig  något...

199.00 kr

108 i lager

Pssst … Har du sett norrsken någon gång.

Då vet du hur magiskt det ser ut. Men visste du att man kan önska sig  något då norrskenet är som starkast?  Det är just det Totte gör en kall novemberkväll. Följ med honom på en oförglömlig resa bland flygande renar, dansande eldsflammor och en oväntad vänskap.

Kom, nu åker vi till Tomteland!

Författare: Jenny Ramström

Författare: Jenny Ramström
ISBN: 9789180732451
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: En Sagolik Julresa
Passar åldern: 6-9
Antal sidor:

82

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.335 kg

9 recensioner av En Sagolik Julresa

 1. Lidén Angelica

  Ett härligt äventyr där vi får följa huvudpersonen Totte. Tänk vilken dröm att få besöka Tomteland, och det får vi faktiskt göra i denna bok som tar oss med på en fantastisk resa just dit.
  Kan varmt rekommendera denna bok som får julkänslorna att hamna på topp hos alla i familjen.

 2. Angela Holm

  En helt fantastisk julsaga med magiska bilder. Ett äventyr utöver det vanliga. Norrsken och kanelbullar i en magisk blandning.

 3. Kim

  Visst har väl vi alla någon gång önskat oss att få se hur tomten, hans nissar och renar bor och har det veckorna innan julafton? Det är precis vad läsaren får ta del av i denna magiska bok om Totte och hans oförglömliga resa till Tomteland. Läsaren får dessutom ta del av Tottes olika känslor, vad önskningar
  och magi verkligen innebär och betydelsen av vänskap! En riktigt mysig, magisk och sagolik läsning som ger ifrån sig fullt av julkänslor!

 4. Anna Strömberg

  En fin julsaga som sätter fart på fantasin och hjälper till med att skapa den där härliga mysiga och magiska känslan som man vill känna vid jul. Perfekt som en adventsbok som kan läsas vid varje eller inför varje advent eftersom den har fyra kapitel.

 5. Marie J

  Vacker både på in och utsidan. Fin berättelse om Totte som hamnar i Tomteland och inte kan komma hem igen. Den innehåller allt man önskar för att höja julkänslan till max.. Jag är 37 snart och jag tyckte minst lika mycket om den som min 10 åriga dotter. Hon sa att det är precis så en julsaga ska va. Och jag håller med. Den får 5 av 5 tomteluvor här hemma. Och den kommer läsas igen närmare jul 🎄

 6. Susanne, Örebro

  Lättläst julbok och en fin saga
  Det var bilden på framsidan som gjorde att jag fastnade för boken. Och jag blev inte besviken när jag började läsa den. Väldigt välskriven med bra och fina beskrivningar och bilder. Jag kommer köpa en till och ge mina barn en varsin bok i adventspresent. Så dom inte behöver bråka om den.

 7. Gullis lästips

  En sagolik julresa är en adventsbok som förtrollar dig genom att ta dig med på en magisk resa genom julens förtrollade värld. 🎄

  Har du någonsin fått chansen att uppleva norrskenet? Det är verkligen något magiskt att bevittna! Men visste du att det sägs att man kan önska sig något när norrskenet är som starkast? Just det gör Totte en kylig novemberkväll. Häng med honom på en oförglömlig resa fylld av flygande renar, dansande eldsflammor och en oväntad vänskap.

  Så, vad sägs om att bege dig till Tomteland i julboken ~ En sagolik julresa.

  Här får du uppleva hur önskningar kan ta dig med på en magisk resa bortom kartans gränser till det förtrollade Tomtelandet.🎅🏻 Där de finns flygande renar, tomtenissar och där du får uppleva mötet med självaste tomten, tillsammans med många andra sagolika upplevelser.

  En sagolik julresa är en adventsbok skriven av Jenny Ramström. Tillsammans med illustratören Christine Tomtlund otroligt vackra, välgjorda och färgstarka målningar som fyller bokens alla uppslag tar de med dig på en magisk resa genom julens förtrollade värld.

  Denna julbok är speciellt utformad för barn i åldern 6 till 9 år som tar med läsarna på en inspirerande resa som utforskar vikten av att sprida glädje under julen. Genom en fängslande berättelse visar boken hur en stark önskan kan bli besvarad av den magiska kraften och göra underbara saker möjliga. Dessutom ger den möjligheten att uppleva den fantastiska känslan av oväntad vänskap.

  En sagolik julresa är en förtrollande adventsbok med fyra kapitel som är perfekt anpassade för att läsas under adventstiden, ett kapitel för varje söndag ända fram till julafton. Boken bjuder på en julskimrande resa som kommer att föra dig genom en fantastisk berättelse och lämna dig med en varm känsla inför julen.

  En sagolik julresa är en magiskt julskimrade adventsbok som är en otrolig läsupplevelse för små och stora.

 8. Sandra Rundgren

  Ikväll var det äntligen dags att börja läsa din fina bok för Stina 8år. Hon älskade boken redan efter inledningen, med nyfikna tindrande ögon så funderade hon om och om igen vad Totte hade önskat. Att sluta efter kapitel 1 var inte önskvärt. Nu vill hon att vi ska gå ut och spana efter norrskenet på kvällarna och jag måste hinna lära henne vissla! Vilken underbar bok Jenny!

 9. Helena Hedström

  En fin och magisk julberättelse i fyra kapitel om Totte som får sin önskan uppfylld. En önskan om att få komma till det riktiga tomtelandet, möta tomten, renarna och andra små tomtar. Vilket helt säkert är alla barns önskan. Jag läste för mitt sexåriga barnbarn och han tyckte boken var spännande, magisk och levde sig verkligen in i handlingen. Jag tyckte mycket om boken och det var mysigt att läsa den för honom. Illustrationerna är jättefina. Skulle inte bli förvånad om boken blir en av framtida julkalender på SVT. Rekommenderas varmt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180732451 Kategorier: , Taggar: