Angelika Torin

Snoris, hunden vars nos aldrig slutade rinna

Angelika Torin

Snoris, hunden vars nos aldrig slutade rinna

Skriv en recension
Har du någonsin känt dig ensam? I så fall är du inte den enda! Hunden Snoris har svårt att hitta vänner. Snoris drömmer om att han en dag hittar en vän som stannar kvar och inte springer i väg. En dag stöter han på den kaxiga tiken Snuvis. Hon är allt som Snoris inte är. Men kommer deras olikheter föra dem samman? Följ Snoris jakt på vänskap.  

149.00 kr

896 i lager

Har du någonsin känt dig ensam? I så fall är du inte den enda! Hunden Snoris har svårt att hitta vänner. Snoris drömmer om att han en dag hittar en vän som stannar kvar och inte springer i väg. En dag stöter han på den kaxiga tiken Snuvis. Hon är allt som Snoris inte är. Men kommer deras olikheter föra dem samman?

Följ Snoris jakt på vänskap.

 

Författare: Angelika Torin
Illustrationer: Lotta Myrefelt

Författare: Angelika Torin
Illustratör: Lotta Myrefelt
ISBN: 9789180734431
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Snoris, hunden vars nos aldrig slutade rinna
Passar åldern: 3-6
Antal sidor:

40

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.216 kg

1 recension av Snoris, hunden vars nos aldrig slutade rinna

  1. Marias bokhylla

    Sexåringarna tycker: ”Mamma, kan vi inte läsa om Snoris igen?” har varit frågan flera dagar på raken sedan den här boken kom hem till oss. Båda tjejerna har blivit väldigt förtjusta i Snoris och älskar att förfäras över hur ensam han är och sedan heja på att det ska bli en fin vänskap med den ganska sura och kaxiga Snuvis. De pratar om sådant de själva är rädda för, sådant som de har trott ska hända och olikheter som de har med sina kompisar eller med varandra.

    Mamman tycker: Ibland läser vi en bok som jag inte tycker är mycket för världen men som barnen vill läsa igen och igen och igen. Och berättelsen om Snoris, hunden som har en så rinnande näsa att alla andra hundar och deras ägare springer åt andra hållet ända tills han träffar Snuvis som har lite av samma problem, är en sådan. Men att höra barnen heja på Snoris och Snuvis, att de verkligen vill att de ska vara kompisar så att de inte behöver vara ensamma och att höra dem heja på rymningsförsök och annat, gör att den blir väldigt mycket för världen. För den passar verkligen sin målgrupp, och det är ju det enda det handlar om egentligen.

    Språket är bra och jag gillar att det är Snoris som får vara huvudpersonen och att det är i jagform. Lotta Myrefelts illustrationer förgyller Angelika Torins berättelse.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.