Sofie Löfberg

Draggängarna

Sofie Löfberg

Draggängarna

RELEASE 15 MAJ. Som karriärist på en av landets största banker kämpar Sanna Olars med att finna mening med tillvaron. Bland självupptagna män i skräddarsydda...

189.00 kr

693 i lager

RELEASE 15 MAJ.

Som karriärist på en av landets största banker kämpar Sanna Olars med att finna mening med tillvaron. Bland självupptagna män i skräddarsydda kostymer gror självföraktet.
I ett försök att hitta tillbaka till sig själv återvänder hon till den idylliska barndomsbyn i hjärtat av Dalarna. Men är det verkligen tryggt i byn invid Siljan? När antikvitetshandlaren Maj-Lis hittas död nere vid vattnet sätter det hela byn i rörelse. Och ju längre Sanna stannar i sitt barndomshem, desto tydligare blir det för henne att dödsfallet knappast var en olycka …

Tidigt en höstmorgon tre år tidigare har kroppen av en ung man återfunnits. Demolerad till oigenkännlighet ligger han vid en smaragdgrön sjö, omgiven av karga bergväggar. Platsen är det gamla kalkstensbrottet Draggängarna, mer känt som Dalhalla, en mytomspunnen konsertarena med den djupa granskogen som kuliss.

Kan de två dödsfallen ha något sammanhang? I ett litet samhälle där nästan alla är släkt med varandra blir lösa rykten snabbt till sanning. Stigen Sanna börjat vandra på är mörk och snårig, och hon är tätt följd av en illasinnad skugga.

Författare: Sofie Löfberg

Författare: Sofie Löfberg
ISBN: 9789180735926
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Draggängarna
Antal sidor:

323

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.46 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Draggängarna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.