Malin Maria Hemberg

Den som älskar mest vinner

Malin Maria Hemberg

Den som älskar mest vinner

Skriv en recension
Välkommen att följa hennes liv på Kinnekulle, där hon nyfiket lyssnar på de olika röster som passerar hennes inre. Väljer att lyssna på den som...

149.00 kr

40 i lager

Välkommen att följa hennes liv på Kinnekulle, där hon nyfiket lyssnar på de olika röster som passerar hennes inre. Väljer att lyssna på den som berikar det liv hon längtar efter. Ett liv med glädje, trygghet, tillit och villkorslös kärlek. Finns kärlek och omtanke i begränsad tillgång? Hon vägrar att tro det. Vem kan villkora och begränsa något som tillhör alla? Var kommer den idén ifrån? Hat och oro verkar alla ha fri tillgång till. Vad fyller det egentligen för funktion, vem vinner på det?

Den här boken är skriven till alla kvinnor som längtar efter att ge och ta emot den villkorslösa kärlek som finns inom varje människa. Den som läker sorg och smärta, den som förenar och tar hand om allt levande.

Den här boken är på samma sätt skriven till alla män som också längtar efter ovanstående, som nu krokar arm med kvinnorna och visar att i grund och botten finns det bara ett VI. Det är dags att vi slutar begränsa oss med hjärnspöken. Låt varje hjärta få växa fritt. Den som älskar mest vinner alltid.

Om författaren: Malin Maria Hemberg är född 1973 och uppvuxen i den Skaraborgska myllan. Malin är utbildad lärare och rektor med lång erfarenhet, hon har också gått coachutbildningar i stress och beroende. Hennes drivkraft är barnen och deras framtid. Hennes livsfilosofi är att vi alltid måste börja med oss själva, det finns inget annat sätt.

Författare: Malin Maria Hemberg

Författare: Malin Maria Hemberg
ISBN: 9789180730426
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Den som älskar mest vinner
Antal sidor:

96

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.22 kg

1 recension av Den som älskar mest vinner

  1. Eva-Karin Wollsén

    ”Dina ord för mig framåt i livet ,vägledning till livet nyfiket utforskande.Den är livskunskap på högsta nivå.Centralt i den är Friden,Kärleken och Tacksamhet.Den får mig att tänka på Björn Natthikos ord Varsevarande”.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180730426 Kategori: Tag: