Finna sin flock är en biografi av författaren Liselott Ulf Gould. Boken ges ut i juli 2023 och handlar om att det kan ta tid att hitta sig själv, kärleken och ett sammanhang att höra hemma i.

– Om det är något jag önskat mig under svåra tider i mitt liv så är att någon kunde ha visat att det kan gå vägen ändå, även om det är svårt just nu. Min förhoppning är att jag genom min självbiografi Finna sin flock kan inspirera andra, ung som gammal, att finna sin egen lycka och väg genom livet, säger Liselott Ulf Gould.

Författaren är utbildad socionom och arbetar som legitimerad hälso- och sjukvårdskurator. Hon har fått hjälp att förverkliga drömmen om att skriva en bok genom skrivkurser i regi av föreningen Liv i Sverige.

– När jag 2007 var gravid tog mitt liv plötsligt en oväntad vändning. Min självbiografi handlar om mitt livslånga sökande efter mig själv, kärleken och mitt sammanhang. Boken tar läsaren på en färgstark resa genom främst 70- och 80-talet och är kryddad med musik, ett brokigt persongalleri och underhållande historier, säger Liselott Ulf Gould.