Maria Holfve & Thais Mota Eriksson

Under fåglarnas vingslag

Maria Holfve & Thais Mota Eriksson

Under fåglarnas vingslag

I denna finstämda bok får stor som liten följa med på den vindlande resa som barnlängtan kan vara när vägen till föräldraskap visat sig bli lång. Med detaljrika illustrationer och flerbottnad lyrik skildras en magisk värld för barn att kliva in i och kanske kan den poetiska berättelsen också bli en läkande saga för föräldrar.

189.00 kr

54 i lager

Långt innan du föddes fanns du i mina drömmar.

I denna finstämda bok får stor som liten följa med på den vindlande resa som barnlängtan kan vara när vägen till föräldraskap visat sig bli lång.

Från den första önskan om ett barn, genom förväntan och ljus, snåriga skogar, mörker och hopplöshet, till att barn och förälder äntligen får mötas.

Med detaljrika illustrationer och flerbottnad lyrik skildras en magisk värld för barn att kliva in i och kanske kan den poetiska berättelsen också bli en läkande saga för föräldrar.

Författare: Maria Holfve & Thais Mota Eriksson

BTJ ger boken ett bra betyg.

”Maria Holfve debuterar med Under fåglarnas vingslag som bilderboksförfattare och arbetar till vardags som managementkonsult och doula. Thais Mota Eriksson är frilansande illustratör. Bildberättelsen är sprungen ur ett samarbete mellan upphovsmakarna. Båda har personliga erfarenheter av att det inte alltid är enkelt att bli förälder, trots längtan och försök. Orden ”Långt innan du föddes fanns du i mina drömmar” inleder en resa genom en magisk värld, via stora, drömskt stämningsfulla bilder och finstämd, lyrisk text. I den världen möter vi en förmänskligad måne och hennes fåglar, som tryggt ska visa vägen. Sida för sida letar vi på platser utan att finna något. Samtidigt hittar många andra sina barn. Besvikelsens mörker och smärta gestaltas i dunkla snår och vassa taggar. Sedan följer hoppfullt ljus och nytt mörker tills månens fågel ger styrka att fortsätta. Ett barn kan slutligen tas emot. I korta, poetiska texter skildras upplevelsen av att vänta och tvingas gå igenom allt vad det kan innebära att trots svårigheter bli förälder. […]”

Lektör Tine Billing, BTJ-häfte nr 15, 2023

 

 

Författare: Maria Holfve & Thais Mota Eriksson
Illustratör: Thais Mota Eriksson
ISBN: 9789180730266
Bandtyp:

Hårda pärmar


Passar åldern: 3-6
Antal sidor:

40

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.39 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Under fåglarnas vingslag”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.