Pressmeddelande den 14 februari 2023

Handbok i (nät)dejting för vuxna män släpps lagom till Alla hjärtans dag 2023, som en vägledning till alla som längtar efter kärlek. Caroline Jenderbacks guide är användarvänlig med balans mellan fakta och glimten i ögat.

– Sverige har flest ensamhushåll i världen. Det kan vi ändra på. Min bok hjälper läsaren att, steg för steg, smidigt ta sig fram i dejtingdjungeln och hitta kärleken, säger Caroline Jenderback.

Författaren arbetar till vardags som beteendevetare inom HR med fokus på att utveckla människor och relationer. Hon driver också företaget UpD8 Relations som erbjuder dejtingcoachning och anordnar event för singlar.

– Boken är skriven till män som söker en kvinna men kan absolut läsas av personer med andra preferenser. Den är lättillgänglig med övningar och mängder av exempel från verkligheten, men även spännande fakta och forskning. Självklart träffade jag min egen partner genom att använda knep som finns i boken, säger Caroline Jenderback.

Visto förlag är en del av Idus förlagsgrupp och har en bred utgivning för både vuxna och barn. Tillsammans gav Idus förlag med dess imprint Stellar och Visto förlag, ut närmare 280 titlar under 2022.