Pressmeddelande den 22 februari 2023

Att söka fotfäste i en galen värld är en debattbok av författaren och forskaren Bertil Hök. Boken ges ut i februari 2023 och i den ställs galenskap mot vetenskap. Frågor om vad som är sant och vad som är påhittat ställs på sin spets.

– Vad kan jag göra åt världens galenskap? Kanske inte så mycket, men jag kan i alla fall tala om vad jag tror mig veta och var jag står. Och framför allt, hur vi ska ta oss härifrån, till något bättre, säger Bertil Hök.

Författaren har som innovatör utvecklat livräddande sensorer inom sjukvård och trafiksäkerhet, och som forskare och adjungerad professor föreläst och handlett doktorander, först vid Uppsala Universitet i ämnet tillämpad elektronik, därefter vid Mälardalens Högskola i hälsoteknik.

Visto förlag är en del av Idus förlagsgrupp och har en bred utgivning för både vuxna och barn. Tillsammans gav Idus förlag med dess imprint Stellar och Visto förlag, ut närmare 280 titlar under 2022.