Pressmeddelande den 09 December 2022

Den obotlige entreprenören är en självbiografi skriven av Kennerth Drugge.Hur hinner man prova på och utföra ett 50-tal olika yrken under sitt 57-åriga yrkesliv? Och varför måste man dessutom, till varje pris, bygga företag av de allra flesta yrken man provar på? Boken handlar om debutantens liv.

– Jag vill belysa de problem som kan uppstå när man får en (affärs)idé, och till varje pris skall genomföra den. Varför det är så svårt att släppa just denna och bara gå vidare i livet. Jag vill också beskriva hur livet var förr, på den ”analoga” tiden. 50,60 och 70-talet Mao, säger Kennerth Drugge.

Dessa funderingar, tillsammans med ett spännande livsöde, präglar just denna bok. Följ med den skånska göteborgaren, som sedermera blir värmlänning i de östra Bergslagsregionerna i Värmland, på en entreprenöriell resa!

Kennerth Drugge har jobbat som kock, bagare, chaufför, byggare och ett 50-tal olika yrke. Helst vill han gå i pension på riktigt någon gång, men har hittills misslyckats…

Hur många yrken kan man egentligen ha under sitt yrkesverksamma liv? I Den obotlige entreprenören vänder vi istället på frågan: varför ska du bara ha ett?

Visto förlag är en del av Idus förlagsgrupp och har en bred utgivning för både vuxna och barn.
Tillsammans gav Idus förlag med dess imprint Stellar och Visto förlag, ut närmare 250 titlar under 2021.