Våga vara rädd Igelkatten

Våga vara rädd Igelkatten

”Våga vara rädd Igelkatten! Det är då du får en chans att vara modig.” Igelkatten upprepade Kosmos ord med en klump i halsen. Hur ska...

139.00 kr

994 i lager


”Våga vara rädd Igelkatten! Det är då du får en chans att vara modig.” Igelkatten upprepade Kosmos ord med en klump i halsen. Hur ska jag vara modig när jag inte ens vågar tänka på vad  jag är rädd för? undrade han.

Sommaren är över och höstens ruggighet möts med  blandad förtjusning. Vänskap och tålamod sätts på prov.  Medan en räv funderar på livets mening försöker Igelkatten hitta styrka i sig själv. Vännerna är vilse och Igelkatten får ta vara  på både mod och rädsla när dessa känslor blir hans enda följeslagare i den djupa skogen.

Våga vara rädd Igelkatten är en fristående fortsättning  på Igelkatten. Med värme och glimten i ögat får läsaren  följa karaktärerna vidare i höstens alla vackra variationer  och ryckas med i en spännande historia.

Författare och illustratör: Yildiz Ilgar
ISBN: 9789178854585
Bandtyp: Hårdinbunden med 32 sidor
ProvläsningVåga vara rädd Igelkatten
Passar åldern: 3–6 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178854585
Pressmaterial författarbild: Yildiz Ilgar

ISBN: 9789178854585-2
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

5 recensioner av Våga vara rädd Igelkatten

 1. Christine

  Boken fängslar, inte bara mig som vuxen utan även mina söner som är 4 och 6 år gamla. Tillsammans letar vi efter mössen, Morris orangea svans och Kosmos blåa. Vi läser boken om och om igen och vi får nya samtalsämnen hela tiden.

  En fantastisk bok med en tänkvärd handling och precis som författarens tidigare bok, mästerliga illustrationer att drunkna i. Tack, längtar redan efter bok nummer tre!

 2. Nathalie Persson

  Åter har det skapats en helt underbar bok om Igelkatten och hans vänner. Att våga vara rädd är ok, hur ska man annars kunna vara modig? Hur blir man modig? Frågorna är många, det blir bra ämnen att prata om när man läser tillsammans. Att se de underbart vackra bilderna, leta efter alla detaljer som döljer sig bland sidorna blir en mysig stund. Både jag och sonen tycker så mycket om boken, som är en fristående fortsättning på Igelkatten. Vi är så nyfikna på fortsättningen.

 3. Alex

  Älskar att böckerna om Igelkatten är annorlunda. Storyn sticker ut och målningarna likaså. Det är roliga hintar till det mesta och det märks att författaren tänkt på att alla som läser ska känna igen sig. Man ser budskap mellan raderna och roas.

 4. Lottie

  Hade hört talas om böckerna på fb och blev nyfiken. Bestämde mig när jag bläddrade i dem och såg illustrationerna, vi läste redan samma kväll och vilka böcker! Kul med något annat! En sak är viktig att tänka på och det är att ha lugn och ro, det blir bäst när man läser lite i taget och tar sig tid att sjunka in, så vi ska läsa om dem. Dottern fastnade speciellt för att leta efter mössen som fanns gömda lite här och där.

 5. Pär

  Jätterolig bok om ett aktuellt ämne, att göra rätt, att vara rädd och modig samtidigt! Lånade boken på biblioteket och läste i omvänd ordning men det gjorde inte så mycket. I båda böckerna är det jättefina bilder som barnen gillade och roliga metaforer som passar alla åldrar. Var inga problem att läsa för 3 åringen och 7 åringen samtidigt, ganska lång text att återkomma till. Rekommenderas som gåva!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.