Tredje fullmånen

Tredje fullmånen

Vad är det för mystiska toner som hörs  genom natten? Hur ska Mosters hus kunna räddas? Och får Becka någonsin  träffa spegelpojken igen? I Tredje fullmånen dras...

149.00 kr

68 i lager

Vad är det för mystiska toner som hörs  genom natten? Hur ska Mosters hus kunna räddas? Och får Becka någonsin  träffa spegelpojken igen?

Tredje fullmånen dras Becka och hennes vänner in i en rad olika äventyr såväl små och vardagliga som stora och magiska.

Becka tillbringar alla sina skollov hos Moster på landet där också Beckas kompisar Li och Adrian bor. Genom mod, rädslor och en stor portion nyfikenhet upplever de tre barnen hur viktigt det är med tillhörighet och vänskap och lär sig att man ibland måste våga göra något fast man känner sig rädd. 

Månen finns alltid med som en ordlös följeslagare i bakgrunden, precis som den ständigt skiftande naturen där så många händelser utspelas under ett år – tretton månvarv.

En spännande feelgoodbok för barn att läsa själv eller att lyssna till som högläsningsbok. 

Författare: Lena Stangmark
ISBN: 9789178853939
Bandtyp: Hårdinbunden med 136 sidor
ProvläsningTredje fullmånen
Passar åldern: 6–10 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178853939
Pressmaterial författarbild: Lena Stangmark Fotograf: Kenneth Nyblom

ISBN: 9789178853939
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

3 recensioner av Tredje fullmånen

 1. Emma

  Äntligen! Har väntat på att kunna köpa den här välskrivna och spännande barnboken! Rekommenderas!!

 2. Sigrid

  Lena Stangmark har en alldeles egen berättarröst som får liv genom Becka och hennes vänner. En bok som rymmer spänning, fantasi, värme, humor och som är strösslad med klokheter om livet. Jag längtar efter att få läsa fler berättelser om hus som viskar och mumlar och månljus som kittlar på nyfikna barn på kinden.

 3. Marias bokhylla

  Det är ett mysigt och fint äventyr som har sina vändningar och utmaningar för barnen. Jag tycker om att det är barnen som är i fokus för äventyret och för att lösa det. Barnen har olika personligheter men kompletterar varandra på ett fint sätt.

  Boken passar fint som högläsningsbok, eller som egenläsning för den som knäckt läskoden och kommit en bit in på att läsa egna böcker. Den är relativt lång och inte illustrerad, så läsvana är ett plus men jag tror definitivt att den här boken har allt som behövs för att kunna hitta en bred publik.

  Måste också säga att jag verkligen älskar omslagsbilden. Den är oerhört stämningsfull och fick mig att verkligen vilja plocka upp boken och läsa den.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.