Tomten Thure hittar hem

Tomten Thure hittar hem

Skriv en recension
Den lille tomtegubben Thure är en stadstomte som bor i Göteborg. Där hjälps han och de andra stadstomtarna åt att ta hand om staden –...

129.00 kr

24 i lager

Den lille tomtegubben Thure är en stadstomte som bor i Göteborg. Där hjälps han och de andra stadstomtarna åt att ta hand om staden – om hamnen, om Liseberg, om Slottsskogen – allt när inga människor ser. Men Thure har en stor dröm: att få lämna storstadsstressen och få bli en riktig gårdstomte ute på landet. 

En dag bestämmer han sig för att packa sina saker och bege sig norrut för att hitta sig en gård, men det visar sig vara mycket svårare än han någonsin kunnat föreställa sig …

Tomten Thure hittar hem är en mysig julberättelse om 24 kapitel som tar dig genom skog och över älv i jakten på ett nytt hem, lagom till julafton. 

Författare & illustratör: Louise Brynielsson
ISBN: 9789178853199
Bandtyp: Hårdinbunden med 88 sidor
ProvläsningTomten Thure hittar hem
Passar åldern: 6-9


Pressmaterial omslagsbild: 9789178853199
Pressmaterial författarbild: 
Louise Brynielsson

ISBN: 9789178853199
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

5 recensioner av Tomten Thure hittar hem

 1. @bokslukarfeministen

  Detta är en väldigt mysig julberättelse som är uppdelad i 24 kapitel, perfekt att läsa ett kapitel om dagen fram till jul alltså. Illustrationerna är dessutom väldigt härliga och ger en extra härlig känsla vid läsningen.

 2. Sandra H

  Den här boken föll oss i smaken! 24 kapitel med spännande cliffhangers som gjorde att barnen bara ville att man läste vidare! Gulliga bilder och ett fint slut som gjorde att mamma föll en tår iaf 🙂 Mysigt att läsa högt tillsammans.

 3. Maria

  Så mysig julbok! Tanken var att vi bara skulle läsa ett kapitel per dag men barnen ville att vi skulle läsa ett till å ett till. Så den kommer jag plocka fram å läsa nästa jul med!

 4. Mysan

  Barnen älskade berättelsen om tomten Thure! De började fundera på var tomtarna finns och om de är omkring oss 🙂 Lite som magin kom till oss. Men de skulle nog vilja ha fler bilder!

 5. Gullis lästips

  Tomten Thure hittar hem är en julberättelse med 24 kapitel som tar läsarna genom skog och över älv i jakten på ett nytt hem, lagom till julafton.

  Här får läsarna följa med på ett spännande äventyr fyllt av naturväsen och gammal hederlig folktro.

  Tomten Thure hittar hem handlar om att inte ge upp sin dröm även om man möter många hinder på vägen och att det ibland känns omöjligt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.