Jenny Töredal

Profetians svärd

Jenny Töredal

Profetians svärd

Ett slagfält med döda bredde ut sig framför mig. Sorgen slog till likt ett knytnävsslag. Ordens krigare, för evigt frusna i tid. Det var bleka, stela och döda kroppar så långt jag kunde se. Snyftande satte jag mig på huk bredvid en krigare. Försiktigt smekte jag hans skrovliga kind. I hans bröstkorg satt det två pilar djupt inborrade. Det är början på slutet.

100.00 kr

32 i lager

Ett slagfält med döda bredde ut sig framför mig. Flämtande drog jag efter andan. Sorgen slog till likt ett knytnävsslag. Stela och förvridna låg de framför mig. Ordens krigare, för evigt frusna i tid. Jag snurrade runt. Det var bleka, stela och döda kroppar så långt jag kunde se.

      Snyftande satte jag mig på huk bredvid en krigare. Försiktigt smekte jag hans skrovliga kind. Huden var stel, blodlös och kylskåpskall. I hans bröstkorg satt det två pilar djupt inborrade. Oväntat öppnade krigaren ögonen och tog ett fast grepp om min arm.
– Det är början på slutet, Älvkorsets bärare.

”Töredal har en förmåga att bygga upp spänningen så det är svårt att lägga ifrån sig boken” Ewa Broberg – författare

”En väldigt bra, och värdig, avslutning på en mycket läsvärd trilogi. Jag kommer sakna Ella och de övriga karaktärerna, och kommer att läsa böckerna flera gånger om” Monie Szabo – Fjäderpennan

Profetians svärd är sista delen i Sagan om Ella och passar från fjorton år och uppåt.Provläsning
: Profetians svärd


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850983
Pressmaterial författarbild: 
Jenny Töredal

Författare: Jenny Töredal
ISBN: 9789178850983
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

172

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Profetians svärd

 1. Marias bokhylla

  3,5/5
  […]

  Det är ett lagom stort persongalleri, och det blir inte många nya ansikten för oss som har läst de tidigare delarna. Jag gillar Ella och hennes kämpaglöd, det kan inte vara lätt att vara van vid att vara självgående och att bestämma över sitt eget liv till att gifta sig med någon som tillhör en tid som vi lämnat bakom oss. Jorund verkar verkligen älska Ella, men han är van vid att kvinnan ska lyda sin make. Jag kan tycka att hon ger upp lite väl lätt ibland, och i den här tredje boken är det väldigt mycket mindre av kampviljan utåt även om det tydligt märks att den är kvar eftersom det är Ella och hennes tankar vi följer.

  […]

  Alla tre böckerna i serien är relativt korta och lättlästa med bra språk så är man ovan vid fantasy som genre eller bara vill läsa något spännande men inga tegelstenar är det här bra tips. Det utspelar sig i mer historisk tid så passar även den som är intresserad av gångna tider, med en liten övernaturlig touch som verkligen passar in.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Fler böcker av Jenny Töredal

01 /
Arrow_pink
01 /
Arrow_pink