Minnet låtsas som inget

Minnet låtsas som inget

Vi som har modet att våga får ibland lämna ifrån oss dyrbarheter, men vi kommer också ges tusenfalt tillbaka. Någonstans i våra liv uppstår de...

189.00 kr

694 i lager

Vi som har modet att våga får ibland lämna ifrån oss dyrbarheter, men vi kommer också ges tusenfalt tillbaka. Någonstans i våra liv uppstår de osannolika sammanträffanden som skapar en mening med den vidunderliga vardag som innesluter oss. Innehållet i boken är hämtat direkt ur livet och berättelsen drivs på genom en familjehistoria i två delar.

En förlust som förändrade livet dramatiskt drabbade en ung kvinna och hennes familj under 60-talet på ön Guernsey i Engelska kanalen. Kargheten, klipporna, havet och hedarna var en del av landskapet där hon hämtade sin aldrig sinande inspiration. Med hjälp av konstnärskap och förmåga att se betydelsefulla detaljer i naturen fick hon dagarna att växa, och barnen likaså. Vi får återblickar från barndomens 40-tal i skuggan av kriget, genom tonåren och upp i vuxenlivet till ett 60-tal där oro för framtiden delas av hissnande förändringar och viktiga beslut. Berättelsen har flera perspektiv och ett handlar också om konsekvensen av val, männen, kärleken och det förflutna som tar oss från den lilla ön till den största av öar mitt i oceanen.

Författare: Camilla Wallin
ISBN: 9789178854530
Bandtyp: Hårdinbunden med 340 sidor
Provläsning: Minnet låtsas som inget


Pressmaterial omslagsbild: 9789178854530
Pressmaterial författarbild: 
Camilla Wallin    

ISBN: 9789178854530
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Minnet låtsas som inget”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178854530 Kategori: Tag: