Klarar allt

Klarar allt

En debutroman om att slitas mellan det trygga och okända som nybliven vuxen. Efter det värsta tänkbara sveket på sin studentnatt tvingas Klara flytta ut...

169.00 kr

32 i lager

En debutroman om att slitas mellan det trygga och okända som nybliven vuxen.

Efter det värsta tänkbara sveket på sin studentnatt tvingas Klara flytta ut från pojkvännens lägenhet och hem till föräldrarna igen. Det dröjer inte länge innan höstens studieplaner också går i kras. Plötsligt har hon ett förkläde runt höfterna och jobbar på café, och medan bästisen Gabbi sporrar om att Klara behöver träffa en ny kille så kan hon inte att sluta tänka på Lukas. Han som kallades Mister Perfect men ändå jagade lila spetstrosor.

Minnena kring det som varit utmanas av en ny, okänd vardag, festkvällar på klubben och nya killögon att förlora sig i. Samtidigt pockar den irriterande 25-åriga grannen på Klaras uppmärksamhet, och det verkar som att de har mycket att lära sig av varandra …

Klarar allt är en rättfram berättelse om att falla, resa sig upp igen, falla några gånger till och hitta lärdom längs vägen. Om att slitas mellan det välbekanta och okända, och att testa sig fram i livet som nybliven vuxen.

Författare: Maja Bergman Lindberg
ISBN: 9789178856893
Bandtyp: Mjuka pärmar, 300 sidor
ProvläsningKlarar allt
Passar åldern: Unga vuxna


Pressmaterial omslagsbild: 9789178856893
Pressmaterial författarbild: 
Maja Bergman Lindberg

ISBN: 9789178856893
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

9 recensioner av Klarar allt

 1. Felicia nickel wessberg

  Så bra!!! Kan inte slita mig <3 fick den idag och har inte mycket kvar. Vill inte att den ska ta slut <3

 2. Erica

  Superbra bok som man inte kan sluta läsa. Den perfekta boken att ta med till stranden eller plöja igenom på soffan.

 3. Malin

  Alltså vet knappt vad jag ska säga , det var nog dom snabbaste 4 timmarna på länge. 4 timmar tog det, sen va boken slut. Vadå slut? Jag vill läsa mer! Helt fantastisk bok, rekommenderar till ALLA! Wow wow wow Maja vilket fantastiskt skrivande och vilken fantastisk bok!

 4. Emilia

  Boken fängslade mig från allra första sidan. Jag upplevde känslorna i boken ihop med karaktärerna – kände sorg, besvikenhet, glädjerus och kärlek, frustration och längtan. Författaren har lyckats skapa inlevelse, skapa en autencitet till vad verkligheten för många ungdomar/vuxna kan vara. Språket kändes också lättläsligt och modernt vilket matchar målgruppen bra.
  Jag vill bara veta mer, hur fortsätter livet för karaktärerna, vad händer sen?

  Rekommenderar varmt!

 5. Josefin

  Vilken fantastiskt bra bok det var, ville inte slita mig ifrån den, den bästa bok jag läst någonsin, och så bra skrivande och lättläst framförallt

 6. Karin

  Så himla bra, det var svårt att slita sig från boken.
  Vill ha en fortsättning ? hur gick det sen lixom?
  Hoppas på fortsättning och ser fram emot fler romaner av Maja.
  M

 7. Caroline

  Utnämner härmed till obligatorisk studentpresent!
  En så vacker berättelse som skildrar livet på väg ut i vuxenlivet på ett underbart sätt. Så äkta, så igenkännande. Måste läsas av de som står på linjen och inväntar startskottet till livet!

 8. Alexandra Norgren

  Den bästa boken jag har läst på länge. Den handlar om Klara som har precis blivit dumpad av sin kille på sin student natt genom killens otrohet. Det är en bok man inte kan sluta läsa.

 9. Molly

  Absolut en av de bästa böcket jag har läst. Det som gör boken så bra är att den är precis i tiden vad gäller språket, händelserna och miljöerna. Detta gör att man verkligen sympatiserar med huvudkaraktären och glädjas av hennes framgångar!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.