Inte jag

Inte jag

Du är förlorad. Du har en ande av orenhet, en ande av kontroll. Om du inte vänder om nu är du förlorad. Om du inte...

169.00 kr

660 i lager

Du är förlorad. Du har en ande av orenhet, en ande av kontroll. Om du inte vänder om nu är du förlorad. Om du inte ber om förlåtelse kommer du gå evigt förlorad.

Sandra växer upp i ett hem präglat av skuld och skam. Den enda tryggheten hon har är kyrkan, en kyrka som ställer hårda krav på hennes personlighet och hennes intressen. Nästan allt hon tycker om är förbjudet. För att överleva börjar hon splittra sig själv i tillåtna och otillåtna delar, skämmas och trycka tillbaka sig själv.

Inte jag är en resa till den djupaste och mest självförnekande tillvaron där sex blir ett vapen att rikta mot sig själv. Men det är också en berättelse om att inte ge upp och att hålla hårt i ljusglimtarna som dyker upp.

Författare: Sandra Jakobsson
ISBN: 9789178855414
Bandtyp: Danskt band med 264 sidor
ProvläsningInte jag


Pressmaterial omslagsbild: 9789178855414
Pressmaterial författarbild: 
Sandra Jakobsson

ISBN: 9789178855414
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

4 recensioner av Inte jag

 1. Emma Lindahl

  En skrämmande bra bok. En om förtvivlan, skuld, skam, känsla av stor ensamhet. Övergrepp, ångest som leder till destruktivt beteende. Tyvärr är den inte fiktiv… Denna bok är brutalt ärlig. Läs den!

 2. Jon Nises

  En stark och otroligt gripande berättelse om utsatthet, ensamhet och skuld. Hur man hittar kraft och ork att ta sig igenom livets svårigheter. Hur en uppväxt påverkar ens liv och beslut man tar. Att lämna ens gamla liv för att orka leva. Läs den!

 3. Anna Svensson

  Brutalt ärlig, väldigt bra bok. Hur vi formas av den omgivning vi växer upp i. Hur otrygga förhållanden leder till destruktivt beteende som i sin tur leder till frågan om livet är värt att leva. Men det går att vända, det finns hopp.

 4. Bokfrun

  ”Inte jag” är en bok som handlar om en tjej som hamnar lite snett i vår värld. 

  En tjej som lever ett väldigt självdestruktivt liv. Jag vill bara hoppa in i boken och skrika STOPP för att få hejd på det hela, för att stanna upp hennes liv och ruska om henne. 
  Det tog ett tag för mig att komma in i handlingen. Men när jag väl gjort det ville jag inte sluta läsa. 
  Det är en tragisk bok om en trasig tjej som verkligen träffar fel typer av män. 
  Kluven och självdestruktiv. Att komma från en kristen familj och helt plötsligt börja upptäcka saker utanför religionen, saker som inte är tillåtna men som man ändå vill göra. 

  Helt klart en godkänd bok. 

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.