Igelkatten

Igelkatten

En gripande historia om en liten föräldralös igelkottsunge som får en oväntad vänskap med några mystiska katter. Han blir snabbt en i familjen och får...

139.00 kr

43 i lager

En gripande historia om en liten föräldralös igelkottsunge som får en oväntad vänskap med några mystiska katter. Han blir snabbt en i familjen och får namnet Igelkatten. Medan han försöker anpassa sig till sin nya miljö möter Igelkatten vänskap och tillgivenhet men också tvivel och olika viljor.

Igelkattens resa för att hitta sig själv är fylld med glädje och humor. Berättelsen som utspelar sig i en vacker och detaljrik miljö fyller både hjärtat och sinnet.

Författare & illustratör Yildiz Ilgar
ISBN: 9789178852727
Bandtyp: Hårdinbunden med 40 sidor
ProvläsningIgelkatten
Passar åldern: 3–6 årPressmaterial omslagsbild: 9789178852727
Pressmaterial författarbild: 
Yildiz Ilgar 

ISBN: 9789178852727
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

9 recensioner av Igelkatten

 1. Lena Klingvall

  En UNDERBAR barnbok som jag rekommenderar till alla!
  Den är varm, gripande, sorglig, rolig, hoppfull…ja allt på samma gång! LÄS!

 2. Christine N

  Fantastisk berättelse med illustrationer som fängslar stor som liten med detaljer att upptäcka på varje uppslag. Blir helt varm i hjärtat! För att stanna i min bokhylla ♥️

 3. Kenneth

  Jag har jobbat på biblioteket med bilderböcker i nästan 30 år, denna bok ser och känns speciell. Väldigt fina bilder och en rolig historia. Jag tror att barnbarnet kommer gilla den länge.

 4. Erik

  Fantastisk fin bok bilderna och historien kompleterar varandra mycket bra en bok man kan ha länge även mina äldre barn gillade den Också rekommenderas varmt

 5. Ingrid

  Jättefin och annorlunda bok som kan läsas många gånger. Fint språk och lagom av allt. Bilderna är helt magiska!

 6. Kerstin

  En underbar berättelse om lilla Igelkatten. Kärleken till katter, blommor och trädgård, vänskap, olikheter och kärleken till livet och godheten som finns i oss alla. Allt detta och mer finns i Yildiz text och i hennes bilder.
  Så fantastiskt kul att bläddra i boken, läsa texten och njuta av hennes teckningar!

 7. Mandy

  De många färgrika bilderna, där man kan finna små och stora detaljer på varje sida, gör det roligt att läsa den många gånger. Blir en kompis i hyllan!

 8. Ingrid

  Har köpt boken till mitt barnbarn och det var en fröjd att läsa och titta på alla fina bilder tillsammans. Bra handling och fina detaljer som väckte nyfikenheten till liv.

 9. Kim

  Jätteroligt att alla katter har olika personligheter och säregenheter! Handlingen skapar förståelse och acceptans för olikheter. Lilla Igelkatten som kämpar i motvind är verkligen jättesöt. Jättefina bilder som fångade barnen. Ser fram emot en uppföljare!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.