Hederns smala väg

Hederns smala väg

Året är 1907 när den självsäkra och levnadsglada Florence möter den jordnära och stillsamma Olivia då de börjar på en handelsskola. Två unga kvinnor från...

199.00 kr

15 i lager

Året är 1907 när den självsäkra och levnadsglada Florence möter den jordnära och stillsamma Olivia då de börjar på en handelsskola. Två unga kvinnor från olika samhällsklasser, som vill något mer med sina liv än som var vanligt vid den tiden.

Florences väg korsas av den karismatiske journalisten Sten, som hon har svårt att värja sig mot. Drömmar och förhoppningar kommer att kullkastas både genom egna beslut och den tidens hederskultur, då föräldrarna hade en närmast oinskränkt makt över sina döttrar. Handlingen sträcker sig över ett drygt decennium och under en tid då Europa drabbas av första världskriget och
spanska sjukan.

Berättelsen tar sin början i Florences hemstad Göteborg, men den tar oanade vägar till den dalsländska landsbygden, Norge och Frankrike.


Författare: Annika Thunberg
Provläsning
: Hederns smala väg

ISBN: 9789178850945
Bandtyp
: Hårdinbunden med 328 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850945
Pressmaterial författarbild:
Annika Thunberg

ISBN: 9789178850945
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Hederns smala väg

  1. Ulrika Runstrand

    Tycker om! Tycker mycket om! Vill läsa mer on Florence , Olivia, herr Palm, lille Daniel och alla övriga jag lärt känna i tio/ tjugotalets Göteborg.
    Mycket underhållande roman med ett härligt personregister och spännande innehåll om man gillar böcker från tider som flytt och med en air av nostalgi .

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.