Hansson & Nilsson löser fallet igen

Hansson & Nilsson löser fallet igen

Som om Dödligt Vapen möter Snuten i Hollywood i bokform. Äntligen är den efterlängtade uppföljaren om Sveriges coolaste deckarduo Hansson och Nilsson här. Mordfallet på...

179.00 kr

565 i lager

Som om Dödligt Vapen möter Snuten i Hollywood i bokform. Äntligen är den efterlängtade uppföljaren om Sveriges coolaste deckarduo Hansson och Nilsson här.

Mordfallet på popstjärnan Davy Tyler har fått sin explosiva upplösning. Hansson och Nilsson ska till slut få en välförtjänt solsemester. Istället stormar Sveriges mest kända artist, Ester Maria Edensdotter, in på kontoret i desperat behov av hjälp. Hennes höggravida dotter, Dina, är kidnappad.

Medan Hansson och Nilsson frenetiskt jobbar för att hitta Dina oskadd är de själva jagade av en elitsoldat med ett enda mål: Att döda Hansson och Nilsson som hämnd för sin brors död. Parallellt planerar ett satanistiskt hårdrocksband att mörda Dina på det mest bestialiska sätt. Live på scen framför sin rabiata publik.  

Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen är en originell och spännande bladvändare om mörkret i människors själar och musiken som binder ihop dem.

”Fantastiskt roligt språk! Snabb story och hög igenkänning från 80-talet! Betyg: 5 av 5.”

Lisa Gustafsson, Storytel

”Så. Jäkla. Bra!!”
Josefin Carlsson, Ett Mystiskt Bibliotek

”Mer underhållande underhållning är svår att hitta.”
Ina Hurtig, Wowzadelux

”Alltså den här boken är så cool så att det knappt går att beskriva. Betyg: 4 av 5.”
Jenny Jansson, jenny.jansson.books

CHRISTOFFER SORNER  jobbade som film- och musikjournalist från 1995 till 2003 och skrev för bland andra ungdomstidningen Chili, månadsmagasinet Hennes och svenska Playboy. Han debuterade 2004 med ungdomsboken Betong (Bonnier Carlsen) och följde 2005 upp med reportageboken Festival (Spiralla Förlag). Första boken om deckarduon Hansson & Nilsson publicerades på Visto Förlag 2021. Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen är del två.

Författare: Christoffer Sorner
ISBN: 9789178857227
Bandtyp: Mjuka pärmar, 315 sidor
Provläsning: Hansson & Nilsson löser fallet igen


Pressmaterial omslagsbild: 9789178857227
Pressmaterial författarbild:
Christoffer Sorner  

ISBN: 9789178857227
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Hansson & Nilsson löser fallet igen

  1. Mikael Härdig

    Rock’n’rolldetektiverna Hansson & Nilsson är tillbaka! Stockholmsduon med en starkare fläkt av Miami Vice än av Södermalm kämpar mot tiden när de tvingas ge sig ut på jakt efter en bottenlös ondska hämtad från Siewert Öholms allra värsta mardrömmar. I en litterär actionkomedi präglad av njutbar 80-talsnostalgi får vi följa med när våra hjältar löser gåtan bakom den brutala kidnappningen av en folkkär, djupt kristen sångerskas höggravida dotter. Det är en utredning som leder oss raka vägen genom 80-talets amatörpräglade och väldigt begränsade extremrockvärld – även en av de få tidiga storstjärnorna inom genren dyker upp i ett gästspel mot slutet. Det här är en bok för alla som minns 80-talet som det var, men ännu mer för alla som vill minnas det som det ville se ut att vara på film och i TV-program.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.