Din tillgivna syster

Din tillgivna syster

Gabriel har flyttat till Ljungshed för att börja om. Med ett nytt jobb som sjuksköterska på Ljungsheds sjukhus har han börjat släppa in människor i...

169.00 kr

213 i lager

Gabriel har flyttat till Ljungshed för att börja om. Med ett nytt jobb som sjuksköterska på Ljungsheds sjukhus har han börjat släppa in människor i sitt liv igen. Men personal på sjukhuset försvinner spårlöst och Gabriels efterforskningar får honom att inse att det inte är första gången. Historien tycks upprepa sig. Någonting gammalt och ursinnigt ruvar nere i den labyrintlika källaren. Det väntar på hämnd. Och det lockar Gabriel till sig.

Din tillgivna syster är en roman om skuld, hat och kärleken i dess renaste form. En historia om klassgränser och det mörka som finns inom oss alla.

Sebastian Avindell är född 1984 och är uppvuxen i Linköping. Han är yrkesverksam sjuksköterska, med en specialistexamen inom akutsjukvård. Din tillgivna syster är hans debutroman.

Debutanten Sebastian Avindells rysare klättrar på listorna och ljudboken har slagit sig in på topp 20, tillsammans med Stephen King och Helene Flood!

Författare: Sebastian Avindell
Provläsning
: Din tillgivna syster

ISBN: 9789178852222
Bandtyp
: Mjukinbunden med 312 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178852222
Pressmaterial författarbild:
Sebastian Avindell  

ISBN: 9789178852222
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Din tillgivna syster

  1. Jenny Karlsson

    Spänningsromaner är vanligtvis inte min genre men denna bok kunde jag inte lägga ifrån mig. Med ett otroligt färgstarkt språk leder Avindell både läsaren och huvudpersonen Gabriel djupt ner under Ljungsheds sjukhus, där ondskan lurar. Samtidigt får vi följa Gabriels inre kamp mot sina egna demoner.
    Boken är mycket välskriven, med nästintill poetiska inslag. Jag rekommenderar den varmt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178852222 Kategori: Tag: