Jacob Leifland Berntsson

Desarmerade drömmar

Jacob Leifland Berntsson

Desarmerade drömmar

Efter en förödande händelse ger sig en cancersjuk, före detta polis ut på jakt efter en gravt alkoholiserad läkare. Jakten för dem runt i Europa. Vad är det som har hänt och vem bär skulden? Vi får även följa två flickor som sitter fängslade som sexslavar i en lägenhet i Paris. Genom flera sammanträffanden förenas dessa människor på en och samma plats, men alla kommer inte därifrån levande.

149.00 kr

893 i lager

Efter en förödande händelse ger sig en cancersjuk, före detta polis ut på jakt efter en gravt alkoholiserad läkare. Medan jakten för dem runt i Europa accelererar bådas kroppsliga och själsliga förfall. Men vad är det egentligen som har hänt och vem bär skulden?

Vi får även följa två tonåriga flickor som sitter fängslade som sexslavar i en lägenhet i Paris. Samtidigt som de gör upp planer på att rymma utvecklas deras relation till något mer än bara vänskap. Genom en serie sammanträffanden förenas dessa brutna människor på en och samma plats, men alla kommer inte därifrån levande.

I denna roman om skuld, livslögner och längtan efter kärlek tecknas fyra olika människoöden mot en fond av flyktiga storstadsmiljöer och fragmenterade minnen.Provläsning
Desarmerade drömmar


Pressmaterial omslagsbild: 9789178852598
Pressmaterial författarbild: 
Jacob Leifland Berntsson

Författare: Jacob Leifland Berntsson
ISBN: 9789178852598
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

212

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av Desarmerade drömmar

  1. Bokmalena

    En gripande, sorglig men ändå hoppingivande roman. Här är fyra skadade själar vars öden vävs ihop på ett spännande och skickligt sätt. Jag tyckte mycket om den här boken, den är välskriven, lättläst och tankeväckande. Kul att läsa debutromanen av en författare som jag hoppas vi får se av!

  2. Andreas B

    Gillar den här boken, den är skriven på ett sätt där berättelsen verkligen drivs framåt, man vet inte hur den ska sluta, men sedan känns slutet oundvikligt. Bra karaktärs- och miljöbeskrivning. Rekommenderas.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.