Den försvunna färgen

Den försvunna färgen

Timothy Scott är en vanlig 10-årig pojke som går i skolan. Han bor på landet tillsammans med sin morfar och hunden Rufus. Sista dagen på...

99.00 kr

61 i lager

Timothy Scott är en vanlig 10-årig pojke som går i skolan. Han bor på landet tillsammans med sin morfar och hunden Rufus. Sista dagen på terminen ser han en färgglad papegoja utanför fönstret som har något att berätta. På sommarlovets första dag lär han känna Anna Calor och hennes katt Siriella.

Med karta och kompass letar de efter papegojan som har viktig flaskpost adresserad till dem. Omedvetna om vad som väntar dras de in i världen Innanför. Där går de ombord på det stora skeppet Annabelle och möter hennes egendomliga besättning fylld av gastar, Hjälpredor och talande statyer.

Timothy och Anna får motta varsin kunskapskristall, köpa Flickflax i butiken Önskedröm, möta en Sierska och lära sig om färgmagi. Kaptenen David Diamant berättar om mörkrets furste Lourmâel och ger Timothy och Anna uppdraget att finna den Försvunna Färgen och rädda världen.


Författare: Johan Edfeldt

Provläsning: Den försvunna färgen
ISBN
: 9789188769084
Bandtyp
: Inbunden med 269 sidor


ISBN: 9789188769084
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Den försvunna färgen

  1. Lanny Thåström

    Den försvunna färgen är skriven av mensanen Johan Edfeldt. Boken var spännande rakt igenom, i nästan varenda ord. Det gick snabbt att komma in i den. Boken var lätt att läsa och lagom lång för att kunna sträckläsas, vilket jag gjorde för den var så spännande. Det var en blandning av spänning, mystik och humor. Den känns lite Harry Potterinspirerad i själva handlingen men inte i miljön. Den är mycket mer spännande i denna bok. Det händer mycket hela tiden. Timothys magiska förmågor och Annas mod och självsäkerhet är avgörande för att lösa mysterierna och de prövningar som väntar dem. Den här boken tror jag passar barn i åldern 8-12 år som gillar fantasy och spänning.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.